The Guardian onları yazdı! Medipol Başakşehir...

Güncelleme Tarihi:

The Guardian onları yazdı Medipol Başakşehir...
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2018 12:30

İngiltere'nin önde gelen medya kuruluşlarından The Guardian, Medipol Başakşehir ile ilgili bir makaleye yer verdi.

Haberin Devamı

The Guardian, "Az taraftar, kısa tarih ama Türkiye'nin 3 büyüğüne meydan okuyorlar" başlıklı inceleme yazısında, Medipol Başakşehir'in başarısından övgüyle bahsetti.

Togolu futbolcu Emmanuel Adebayor ile milli futbolcu Cengiz Ünder'in fotoğrafına da yer verilen haberde, İngiltere Premier Lig'de eskiden forma giymiş futbolcuların, İstanbul ekibinin başarısında katkı sağladıkları aktarıldı.

Haberde, Medipol Başakşehir'in UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Club Brugge'ü 2-0 yendiği maçta Adebayor, Gael Clichy, Emre Belözoğlu, Gökhan İnler, Kerim Frei ve Eljero Elia gibi birçok tanıdık yüzle karşılaşıldığı belirtildi.

BÜYÜKLERLE VERİLEN MÜCADELE
İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nün idari direktörü Mustafa Eröğüt'ün açıklamasının da yayımlandığı yazıda, Medipol Başakşehir'in, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi büyük kulüplerle verdiği mücadele vurgulandı.

Haberin Devamı

Makalede, şu andaki başarıyla ilgili "Beklediğimizden biraz daha çabuk gerçekleşti" ifadesini kullanan Mustafa Eröğüt'ün, "Ancak ivmeyi yakaladığımız zaman, bunu devam ettirmek istiyoruz. Geçen sezon şampiyon olsaydık, büyük sürpriz olurdu. Bu sene ise sürpriz olmaz. Beklentilerimiz değişti ve şu anda şampiyonluğun 4 favorisinden biriyiz." değerlendirmesine yer verildi. 

 

Premier Lig'de 'Unutulmaz Anlar' kuşağında bu hafta...

BAKMADAN GEÇME!