Süper Lig'de fikstür çekildi! İşte derbi tarihleri

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2018 11:34

Süper Lig'de, Fenerbahçe'nin efsane ismi Lefter Küçükandonyadis'in adının verildiği 2018-2019 futbol sezonunun fikstürü çekildi. Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'da yer merkezinde gerçekleştirilen fikstür çekimi sonrası 34 haftanın programı ve derbi tarihleri de belli oldu. Şimdiden yeni sezon için sabırsızlanan futbolseverler de Süper Lig'in yeni fikstürünü sorguluyor. İşte, 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu fikstürü...

Haberin Devamı

Süper Lig fikstür çekimi, TFF'nin Riva'daki tesislerinde tamamlandı.Ligde mücadele edecek 18 takım temsilcisinin katılımıyla gerçekleşen Süper Lig kura çekilişi, 34 haftanın programının belirlenmesiyle sonlandı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının yakından takip ettiği fikstür bilgileri, TFF tarafından 34 haftalık program halinde yer aldı. Süper Lig fikstür çekilişinde şüphesiz en çok merak edilen yine derbi karşılaşmalarının tarihi oldu. İşte, kura çekilişinin ardından netlik kazanan takımların fikstür bilgisi...

2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu fikstür çekimi bugün yapılıyor. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda saat 15.00'te başlayan fikstür çekimine TFF yetkilileri ve kulüplerin temsilcileri katıldı. 

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'da yer alan idari merkezinde gerçekleştirilen fikstür çekimine, TFF Yönetim Kurulu üyeleri Ali Düşmez, Erhan Kamışlı, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ve TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ali Düşmez, Avrupa'da Türk futbolu ivme kazanıyor ve gelirleri artırıyoruz. Bu mücedele devam ederken, TFF olarak tüm çağdaş katkıları da adapte etmeye çalışıyoruz. Video Yardımcı Hakem (VAR) uygulası da bunlandan biri. Dünya ile eş zamanlı olarak Türkiye'de de başlayacak. Yüzde 95 civarında olan hakem kararları doğruluk olanı, bu sistemin uygulandığı Dünya Kupası'nda yüzde 99,3 seviyesine çıktı. Bu güzel oyunun yeni sezonda daha az hatalı kararla devam edeceğine inanıyoruz." diye konuştu.

Planlamaya göre Süper Lig'de 2018-2019 sezonu, 10, 11, 12 ve 13 Ağustos'ta yapılacak ilk hafta maçlarıyla başlayacak. Ligde sezonun ilk yarısı 23 Aralık'ta sona erecek. İkinci yarısının 25, 26, 27, 28 Ocak 2019'de başlayacağı sezon, 26 Mayıs 2019'da oynanacak 34. hafta müsabakalarıyla sona erecek.

1. HAFTA
Ankaragücü - Galatasaray
Medipol Başakşehir - Trabzonspor
Çaykur Rizespor - Kasımpaşa
Sivasspor - Aytemiz Alanyaspor
Beşiktaş - Akhisarspor
Atiker Konyaspor - BŞB Erzurumspor
Kayserispor - Antalyaspor
Fenerbahçe - Bursaspor
Göztepe - Yeni Malatyaspor

Haberin Devamı

İŞTE SÜPER LİG'DE DERBİ TARİHLERİ...

34 HAFTANIN FİKSTÜRÜNÜ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1'inci Lig, 10, 11, 12 ve 13 Ağustos 2018 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Spor Toto Süper Lig karşılaşmaları 26 Mayıs 2019 tarihinde sona ererken Spor Toto 1'inci Lig'de sezon 19 Mayıs 2019 tarihinde tamamlanacak.

En popüler Dünya Kupası bahislerini incelemek için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!