Terim Florya’ya taşınacak!

Güncelleme Tarihi:

Terim Florya’ya taşınacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2017 21:47

Fatih Terim, Florya Tesisleri’nin Kemerburgaz’a taşınmasında yoğun mesai harcayacak. Tecrübeli hoca, 2011’de Florya’da kendisi için yapılan ve sonrasında kimsenin kullanmadığı özel daire tadilattan geçtikten sonra çalışmalarını orada sürdürecek.

Haberin Devamı

HERKES tatil yapacak, Fatih Terim, Florya’da kalacak! Galatasaray Kulübü’nde Başkan Dursun Özbek, Fatih Terim’e Kemerburgaz Projesi için de tam yetki verdi. Sarı kırmızılı kulübe uzun yıllar hizmet edecek olan Kemerburgaz Tesislerini de Terim dizayn edecek.

21. şampiyonluk hedefi ile Galatasaray’da göreve başlayan Terim, futbol takımı ve alt yapı tesislerini Kemerburgaz’a taşımaya hazırlanan kulübün yeni futbol üssüne de imzasını atacak.

PROJEYE DE YÖN VERECEK

TERİM’in üst düzey deneyimlerinden yararlanmak isteyen Başkan Dursun Özbek, Kemerburgaz Projesi’nin de tecrübeli teknik adam önderliğinde inşa edilmesini istedi. Antrenman sahaları, kamp merkezi, sporcu yaşam alanları, alt yapı-
akademi tesislerinin dahil olduğu projeye Fatih Terim yön verecek.

Haberin Devamı

Galatasaray’da futbol takımını şampiyonluğa ulaştırmak, transfer çalışmaları, idari kadro yapılanması ve Kemerburgaz Projesi için yoğun mesai harcayacak olan Fatih Terim de, bu süre zarfında Florya Tesisleri’ne kapanma kararı aldı.

HEMEN ELDEN GEÇİRİLECEK

VE Terim’in bu kararı ile ilginç bir olay da ortaya çıktı. 2011 yılında Fatih Terim’in yoğun mesai harcadığı için Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan dairenin, daha sonra hiçbir teknik adamın kullanması, ilgilenmemesi ile bakımsız halde olduğu da ortaya çıktı. Şu anda oldukça kötü bir halde olan bu daire hemen yeniden elden geçirilip tadilat görecek. Florya’ya kapanıp non-stop çalışma kararı alan teknik direktör Fatih Terim için Metin Oktay Tesisleri’ndeki bu daire hazır hale getirilecek.

 

Cenk Tosun Everton'a gidiyor mu? Uğur Meleke açıkladı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!