Teklif varsa getirin yoksa susun

Güncelleme Tarihi:

Teklif varsa getirin yoksa susun
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2018 01:46

Avrupa kulüplerinin talip olduğu iddia edilen Hırvat stoperin menajerine haber gönderen Orman, “Talipler varsa resmi teklifleri hemen getirsinler. Vida’nın durumu netleşsin, biz de önümüzü görelim” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, 2018 Dünya Kupası’nda gösterdiği başarılı performansın ardından İngiltere ve Fransa’dan teklifler geldiği ileri sürülen Domagoj Vida olayına el attı. Hırvat futbolcunun menajerine haber gönderen Orman, camiada günlerdir sadece Vida’nın satılıp satılmayacağının konuşulduğunu belirterek, bu belirsizliğin artık takım için tehlikeli bir hâl almaya başladığını söyledi. UEFA Avrupa Ligi’nin ardından Süper Lig’in de birkaç gün sonra başlayacağına dikkat çekerek şu mesajı verdi:

‘VİDA, BEŞİKTAŞ EFSANESİ OLMAK İSTİYOR’

- “BU iş çok uzadı. Vida’nın talipleri varsa resmi teklifleri getirsinler. Her gün bu gündemle camiayı meşgul etmenin anlamı yok. Vida gidecek mi, kalacak mı bir an önce netleşsin, biz de önümüzü görelim. Eğer giderse transfer yapabilmemiz için bize zaman kalması lazım.”

Haberin Devamı

Bu arada Vida’nın menajeri Uğur Avadan, TRT Spor’a yaptığı açıklamada, “Vida çok fazla teklif alıyor ama resmi teklif olup olmadığını Beşiktaş bilir. Vida, Beşiktaş’ı seviyor. ‘Buradan efsane olarak ayrılmak istiyorum’ diyor. Ama transfer dönemi bu. Birden ayrılabilir de” diye konuştu.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!