Tatsız Atina akşam!

Güncelleme Tarihi:

Tatsız Atina akşam
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 23:04

Hürriyet Gazetesi Basketbol yazarı Ünal Özüak, 87-72 Olympiakos'un galibiyeti ile sona eren Anadolu Efes maçını yorumladı.

Haberin Devamı

İşte Özüak'ın maç sonu yorumu:

Üçüncü çeyrekte Spounolis özgüvenini yenilemiş olarak tekrar oyuna girince Olimpiakos gaz kesmeden devam etti. Granger sayılarıyla oyunda kalmaya çalıştık. Spounolis’in assist ve sayılarına PRINTEZIS, atıp ribautnu alıp atışını yineleyerek katılınca fark 18 sayıya çıktı. Efes ne yaptığını bilmez dağınıklık içine iyice mahkum oldu.Tabii ki deneyimli ev sahibi kedi fare gibi oynamaya başladı .Gene zengin kadromuzun kapasitesini kullanamadığımız bir gece yaşadık. Eritemediğimizin fark telaşımız arttıkça katlanmasını sürdürdü. Rahatlayan rakip attığını sokarak coşkulu seyircisine show yaparken bundan sonrası için umutlarımızı kıran eziklik moduna soktu bizi.

Çember kiminse maç onundur

Son çeyreğe 17 sayı geride ve suratlar düşmüş girdik. Final atak kalkışmamızı Green uzak atış isabetiyle kesmek istedi ama Efes iyice masa asılmaya başlayınca Spounolis ve Mantzaris oyuna dönerek Olimpiakos’un dinginliğini sağladılar. Ribauntları kaptırmamız ikinci top kullanımımızı olanaksızlaştırdı. Oyun düzenimizi bozarak, bir sonra ki maç için umutlanma morali bulmamıza, toparlamamıza müsaade etmediler. Saman alevi gibi zaman zaman parlayarak buradan maç almamızın zorluğu ortada. Anadolu Efes’in İstanbul’da oynadığı olumlu basketbol fabrika ayarlarına geri dönmesi gerek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!