Tam 150 milyon Euro! Barcelona çıldırdı...

Güncelleme Tarihi:

Tam 150 milyon Euro Barcelona çıldırdı...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 13:52

Barcelona'nın uzun süredir kadrosuna katmaya çalıştığı Philippe Coutinho için ara transfer döneminde çılgın bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Barcelona'nın uzun süredir transfer etmeye çalıştığı Liverpoollu orta saha oyuncusu Philippe Coutinho hakkındaki transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor.

Katalan kulübüne yakınlığıyla bilinen El Mundo Deportivo gazetesi, Coutinho'yu kapağına taşıdığı bugünkü sayısında Barcelona'nın ara transfer döneminde Liverpool'un kapısını 145 milyon euroluk bir teklifle çalacağını iddia etti.

Tam 150 milyon Euro Barcelona çıldırdı...

Kulübe yakın bir diğer gazete olan Sport da ön sayfasını Brezilyalı yıldıza ayırırken Barcelona'nın İngiliz devine 130 ila 150 milyon euroluk bir teklif yapacağını, Coutinho'ya ise yıllık 14 milyon euro önereceğini yazdı.

Haberin Devamı

OYUNCU SATMALARI GEREKİYOR
Liverpool ile 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan Coutinho için uzun süredir nabız yoklayan Barcelona'nın bu transferi gerçekleştirmesi ise kolay görünmüyor.

13 haftası geride kalan La Liga'da yenilgisiz lider konumunda bulunan Katalan ekibinin Coutinho'yu alabilmesi için UEFA'nın koyduğu finansal fair-play kuralları gereği oyuncu satması gerekiyor. (Fanatik)

Tam 150 milyon Euro Barcelona çıldırdı...

 

Premier League'de haftanın en güzel 5 asisti!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!