Talisca'ya derbi tırpanı

Güncelleme Tarihi:

Taliscaya derbi tırpanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2017 21:55

Şenol Güneş, derbiye savunma anlayışıyla başlamasını beklediği Galatasaray’a karşı Talisca’yı yedek soyunduracak. Savunma oynayan Akhisar ve Malatya karşısında etkisiz kalan Brezilyalı, kulübede bir hamle oyuncusu olarak kullanılacak.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ, yarın G.Saray ile “Devam mı tamam mı” maçına çıkacak. Teknik direktör Şenol Güneş, sürpriz bir karar aldı. Tecrübeli hoca kritik gollere imza atan ama oyunun genelinde çok fazla görünmeyen Anderson Talisca’yı derbide yedek soyunduracak. Böylece Brezilyalı yıldız ligde bu sezon bir ilki yaşayacak. Zira 23 yaşındaki futbolcu bu sezon Süper Lig’in tüm maçlarında ilk 11’de soyundu. 3 gol ve 3 asistle oynayan Talisca, 3 gol attığı 5 Şampiyonlar Ligi’ndeyse sadece bir maçta yedek kaldı.

GEÇEN SEZON ASLAN’I YIKAN ADAMDI

Galatasaray’ın öncelikle beraberliği düşünerek kapanacağını öngören Güneş, bu şekilde oynayan Akhisar ve Malatya maçlarında varlık gösteremeyen Talisca’yı bu kez kenarda tutacak. Orta alanı Tolgay-Atiba-Oğuzhan üçlüsüne teslim edecek olan Güneş, rakibini merkezden kısa ve dikine paslarla da açmaya çalışacak. Talisca, geçen sezon Beşiktaş’ın G.Saray’ı deplasmanda 1-0 yendiği maçta golü atan isimdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!