Talisca'ya 40 milyon Euro! Dev kulüp...

Güncelleme Tarihi:

Taliscaya 40 milyon Euro Dev kulüp...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2018 09:52

Beşiktaş'tan ayrılan Anderson Talisca ile ilgili Portekiz'den yeni iddialar geldi. Portekiz'in ünlü gazetesi O Jogo, Anderson Talisca için Manchester United'ın 40 milyon Euro'luk teklif yaptığını yazdı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de, sezonun son maçından sonra yaptığı açıklamada Talisca'nın İngiltere Premier Lig'e gideceğini söylemişti.

Haberin Devamı

Portekiz'in ünlü spor gazetesi O Jogo, Anderson Talisca için Manchester United'ın son olarak 40 milyon Euro'luk bir teklif yaptığını yazdı. İki Çin kulübünün de Talisca için 40 milyon Euro vermeye razı olduğu ve görüşmelerin devam ettiği ifade edildi.

Anderson Talisca'nın ise Çin'den gelen yüksek kontrat teklifi nedeniyle düşünme aşamasında olduğu, transferin önümüzdeki günlerde belli olacağı bilgisi verildi.

24 yaşındaki Brezilyalı yıldız, 2 yıl formasını giydiği Beşiktaş'ta 80 resmi maça çıkarken 37 gol atıp 14 asist yaptı.

Taliscaya 40 milyon Euro Dev kulüp...

FİKRET ORMAN'IN TALISCA SÖZLERİ
"Talisca'nın son zamanlarına kadar uğraştık ama oyuncu Beşiktaş'ta kalmak istemediğini ifade etti devre arasında. Maalesef, bizim birilerini havaya sokmakta, yükseltmekte, yukarıdakini de aşağı çekmekte inanılmaz bir becerimiz var. Birilerinin bir tarafını kaldırmakta üstümüze yok. 'Talisca'yı al' denildikçe oyuncu da kendini dünyanın en önemli şeyi zannetti. Beşiktaş'ın ne olduğunu gidince anlar. Talisca, Beşiktaş'ta kalmak istemedi, yoksa bonservisle alakası yok."

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ NE DEMİŞTİ?
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de Demir Grup Sivasspor maçı sonunda yaptığı açıklamada Talisca'nın ayrılığını duyurdu. Tecrübeli çalıştırıcı, "Talisca'yı uğurladık, gitmesine üzüldüm. Devre arasında zaten gitmişti. Premier Lig'de Cenk Tosun'a rakip olabilir. İyi bir kulübe gittiği için mutluyum." ifadelerini kullandı ve Brezilyalı yıldızın, Premier Lig'e gideceğini açıklamıştı.

Talisca ile Manchester United'ın ilgisi olduğu haberleri, Ada basınına yansımıştı.

Taliscaya 40 milyon Euro Dev kulüp...

OMUZLARDA VEDA ETMİŞTİ
Beşiktaş'ta son 2 sezonda kiralık olarak oynayan Talisca, maç sonrası taraftarlara üçlü çektirdi. Siyah-beyazlı oyuncular, Talisca'yı omuzlara almıştı. (Habertürk)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!