Fatih Terim'den son görev! Yalnız bırakmadılar...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2019 13:08

Fatih Terim'in babası Talat Terim'in Adana'daki cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İçişleri ve Adalet eski Bakanı Mehmet Ağar, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Demirören Medya Grubu CEO'su ve Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray eski Başkanı Dursun Özbek ve Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ da katıldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in dün hayatını kaybeden babası Talat Terim için Yüreğir ilçesindeki Adana Asri Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi. Asri mezarlıktaki cenaze törenine Demirören Medya yöneticileri de katılarak, Fatih Terim’i yalnız bırakmadı.

Fatih Terimden son görev Yalnız bırakmadılar...

Demirören Medya Grubu CEO’su ve Hürriyet gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı ve Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Emre İskeçeli, cenaze töreninde Terim’e başsağlığı diledi.

MEZARA KENDİSİ KOYDU

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in babası Talat Terim’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına götürüldü. Fatih Terim, burada hazırlanan mezara inerek, görevliler tarafından indirilen babasının cenazesini aldı. Terim, cenazeyi mezarın içine kendisi bıraktı. Talat Terim’in cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Fatih Terimden son görev Yalnız bırakmadılar...

Talat Terim'in Adana'daki cenaze törenine katılanlar arasında Ozan Korkut, 2.Başkan Abdurrahim Albayrak, eski yöneticiler Haldun Üstünel, Fatih Gökşen, Mesut Bakkal ve Hami Mandıralı da yer aldı.

Galatasaray takımıyla birlikte Adana Demirspor takımı da tüm futbolcularıyla Talat Terim'in cenazesine katılarak Fatih Terim'e başsağlığı diledi. Galatasaraylı futbolcular hocalarını yalnız bırakmadı.

Fatih Terimden son görev Yalnız bırakmadılar...

*Demirören Medya Grubu CEO'su ve Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, Fatih Terim'e başsağlığı diledi.


BAKMADAN GEÇME!