Takas pazarlıklarında büyük yanlış anlama

Güncelleme Tarihi:

Takas pazarlıklarında büyük yanlış anlama
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2018 15:02

NBA'de Washington Wizards, Phoenix Suns ve Memphis Grizzlies arasında gerçekleşmesi planlanan üçlü takasta yaşanan yanlış anlaşılma ABD'de gündem oldu.

Haberin Devamı

Üç takım arasında yapılan anlaşmaya göre Wizards Austin Rivers'ı Suns'a, Kelly Oubre'yi de Grizzlies'a gönderirken, Suns'tan Trevor Ariza'yı, Grizzlies'tan da draft seçim hakkı alacaktı. Anlaşma gereği Grizzlies Wayne Selden'i de Suns'a verecekti.

Takas pazarlıkları Wizards üzerinden yapılırken, Grizzlies ve Suns yönetimleri birbirleriyle hiç görüşmedi. Suns, Dillon Brooks'un da Grizzlies tarafından kendilerine gönderileceğini umarken, sözleşme kağıdında MarShon Brooks'un ismini görünce şok oldu. Suns yönetimi Wizards'lı mevkidaşlarına "Grizzlies'a söyleyin biz MarShon Brooks'u değil, Dillon Brooks'u istiyoruz" diye mesaj gönderirken, Grizzlies cephesi "Biz baştan beri MarShon Brooks'u vereceğimizi söyledik. Wizards yönetimi , Suns'a yanlış söylemiş" beyanatını yaptı. Yasal takas süresinin bitmesine 1 saat kala ortaya çıkan bu skandal nedeniyle anlaşma iptal oldu.

Olayın kahramanlarından genç Dillon Brooks 6.8 sayı, 2.1 ribaunt, tecrübeli MarShon Brooks ise 7.2 sayı ve 1.4 sayı ortalamalarıyla oynuyor.

Haberin Devamı

Günün en popüler basketbol/iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!