Ligde yenilgisi bulunmayan Ersun Yanal ve Hikmet Karaman karşı karşıya

Güncelleme Tarihi:

Ligde yenilgisi bulunmayan Ersun Yanal ve Hikmet Karaman karşı karşıya
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2019 13:13

Göreve geldikten sonra ligde yenilgi yüzü görmeyen Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ve Feherbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig'in 21. haftasında karşı karşıya gelecek. 

Haberin Devamı

İstikbal Mobilya Kayserispor'da göreve gelen Teknik Direktör Hikmet Karaman çıktığı 6 lig maçında 2 galibiyet, 4 beraberlik alırken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ise takımının başında çıktığı 5 lig maçında 2 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. 

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nda göreve geldikten sonra ligde yenilgi yüzü görmeyen iki teknik adam Ziraat Türkiye Kupası'nda ise istedikleri sonuçları alamayarak elendi. 

Kayserispor, Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-0 yendi ve ardından Akhisarspor'u sahasında 1-0 yendikten sonra BB Erzurumspor, Antalyaspor, Bursaspor ve E. Yeni Malatyaspor ile berabere kaldı. 

Fenerbahçe ise Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde BB Erzurumspor, Antalyaspor ve Bursaspor ile berabere kaldı. Sarı-lacivertliler, Yeni Malatyaspor'u 3-2, Göztepe'yi de 2-0 yendi. 

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!