Süper Lig puan durumu ve 13. haftada alınan sonuçlar

Güncelleme Tarihi:

Süper Lig puan durumu ve 13. haftada alınan sonuçlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2017 22:13

Süper Lig puan durumu oynanan karşılaşmaların ardından iyice şekillendi. Süper Lig'in 13. haftasında lider Galatasaray kendi sahasında Alanyaspor'u 2-0 yendi ve büyük moral buldu. Fenerbahçe en yakın rakibi Beşiktaş'ın puan kaybetmesini avantaj bilerek Antalyaspor karşısında maçı kazandı ve puan tablosunda önemli bir konuma gelmiş oldu. Peki, Süper Lig puan durumu nasıl şekillendi? İşte, 13. haftada Süper Lig'de alınan maç sonuçları.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 13. haftasında tüm maçlar oynandı ve puan durumu şekillendi. İşte, Süper Lig'in 13. haftasında alınan ve kaybedilen puanların detaylı görünümü.

Spor Toto Süper Lig 13. hafta programı ve alınan sonuçlar

Osmanlıspor 2-0 Gençlerbirliği

Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta açılış karşılaşmasında Osmanlıspor evinde Gençlerbirliğini 2-0 mağlup etti.

Göztepe 2-0 Akhisar Belediye

Süper Lig'in 13. haftasında ligin formda 2 takımı karşı karşıya geldi. Göztepe, taraftarı önünde Selçuk Şahin ve Halil'in golleriyle Akhisarspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Yeni Malatyaspor 0-0 Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi'nde grubunu lider bitirerek tarih yazan Beşiktaş, ligde bir kez daha yara aldı. Geçtiğimiz hafta Akhisar Belediye ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş, bu hafta da Yeni Malatyaspor deplasmanından 0-0'lık beraberlikle ayrılarak taraftarlarını üzdü.

Haberin Devamı

Galatasaray 2-0 Alanyaspor

Geçtiğimiz hafta Başakşehir'e farklı mağlup olan Galatasaray, sahasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederek, Beşiktaş derbisi öncesinde moral buldu.

Bursaspor 2-1 Kardemir Karabükspor

Süper Lig’in 13. haftasında Bursaspor, taraftarı önünde Karabükspor’u konuk etti. Yeşil-beyazlılar ilk yarıda bulduğu gollerle karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başardı.

Demir Grup Sivasspor 1-2 Trabzonspor

Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor deplasmanda karşılaştığı Demir Grup Sivasspor'u Burak ve Okay'ın golleriyle 2-1 mağlup etti. Ev sahibi takımın tek sayısı Muhammet'ten geldi.

Kasımpaşa 2-1 Atiker Konyaspor

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Kasımpaşa evinde Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti.

Antalyaspor 0-1 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig 13. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Antalyaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek, haftayı galibiyetle kapattı.

Kayserispor 1-1 Medipol Başakşehir

Geçtiğimiz hafta Galatasaray'ı deplasmanda farklı geçerek büyük moral kazanan Medipol Başakşehir bu hafta deplasmanda 2 puan kaybederek liderliğin gerisinde kaldı.

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Süper Lig puan durumu ve 13. haftada alınan sonuçlar

BAKMADAN GEÇME!