Süper Lig 5. hafta puan durumu | Süper Lig puan durumu nasıl şekillendi?

Güncelleme Tarihi:

Süper Lig 5. hafta puan durumu | Süper Lig puan durumu nasıl şekillendi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2018 23:26

Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta heyecanı hız kesmeden devam ediyor. 34 haftalık maratonun bitimine henüz uzun bir zaman olmasına rağmen puan durumu futbolseverler tarafından merak ediliyor. Kritik müsabakaların oynanacağı 5. haftada puan durumunu merak eden vatandaşlar güncel puan durumunu sorguluyor. Peki, Süper Lig'de güncel puan durumu nasıl?

Haberin Devamı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 5. haftanın açılış maçında Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti. Bu sonucun ardından Galatasaray, Kasımpaşa karşısında aldığı bu galibiyetle maç fazlası ve averajla liderlik koltuğuna oturdu. Öte yandan, Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-1 yenerek 2 maç sonra 3 puan aldı. Fenerbahçe ise 16 Eylül Pazar akşamı Atiker Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. İşte, şu ana kadar oynanan maçlar ışığında Süper Lig puan durumu...

Süper Lig 5. hafta puan durumu | Süper Lig puan durumu nasıl şekillendi

SEZONUN 100. GOLÜ EREN'DEN!

Galatasaray’ın golcüsü Eren Derdiyok, Kasımpaşa maçında attığı golle Süper Lig’de 2018-2019 sezonun 100. golünü kaydetti. Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Kasımpaşa ile sahasında karşılaşan Galatasaray, 55. dakikada Eren Derdiyok’un golü ile 1-0 öne geçti. Süper Lig 2018-2019 sezonunda ligde geride kalan 4 haftada toplam 99 gol atılmıştı. Eren’in attığı gol, ligin bu sezonki 100. golü olarak kayıtlara geçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!