Stuttgart, Beşiktaş’ın yıldızı için gözünü kararttı; 48 milyon TL...

Güncelleme Tarihi:

Stuttgart, Beşiktaş’ın yıldızı için gözünü kararttı; 48 milyon TL...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2018 09:34

Bundesliga ekibi, sözleşmesinde 10 milyon Euro’luk (53 milyon TL) serbest kalma opsiyonu bulunan Tolgay Arslan için son olarak 9 milyon Euro (48 milyon TL) önerme kararı aldı.

Haberin Devamı

Almanya Bundesliga’da geçen sezonu 51 puanla 7. sırada tamamlayan Stuttgart, teknik direktör Tayfun Korkut’la 2020’ye kadar yeni sözleşme imzalamıştı. Yeni sezon planlaması doğrultusunda başarılı hocanın son 2 sezondur takibinde bulunan Tolgay Arslan’ı bu kez Beşiktaş’tan koparmayı amaçlayan Bundesliga ekibi, Siyah- Beyazlılar’ın kapısını bu hafta yeniden çalma kararı aldı.

Tecrübeli ön libero için son olarak 5 milyon Euro’luk (26 milyon TL) teklifini 7 milyon Euro’ya (37 milyon TL) yükselten Stuttgart, Siyah-Beyazlılar’dan olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş olmaması sonrasında gözünü kararttı.

Yönetimin ısrarı var!

Stuttgart’ın Tolgay Arslan için ayırdığı bütçeyi, 9 milyon Euro’ya (48 milyon TL) kadar çıkarma kararı aldığı bildirildi. Sözleşmesinde 10 milyon Euro’luk (53 milyon TL) serbest kalma maddesi bulunan deneyimli futbolcu için yönetimin, bu miktarda ısrarcı olduğu konuşuluyor.

Haberin Devamı

Başarılı futbolcu, 4 sezonluk Beşiktaş kariyerinde 115 maça çıkıp 2 gol atmıştı. (Fanatik)

Günün en popüler bahislerini incelemek için buraya tıklayın! 

BAKMADAN GEÇME!