Stresi kaldıramıyor! Kara Kartal...

Güncelleme Tarihi:

Stresi kaldıramıyor Kara Kartal...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 08:30

Süper Lig’de yakaladığı 7 puanlık farkı son iki haftada yaşadığı kayıplarla 2 puana düşüren Beşiktaş, bu sezon ‘büyük ve zorluk derecesi yüksek’ maçlardan istediği sonuçları alamadı.

Haberin Devamı

Süper Lig'in zirvesinde yakaladığı 7 puanlık farkı son iki haftada oynadığı karşılaşmalar sonucu kaybeden Beşiktaş, puan sıralamasında kendisini takip eden Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı istediği sonuçları alamadı.

Bu ekiplerle geçen sezon oynadığı karşılaşmalarla, bu sezon arasında 6 puanlık fark olan siyah-beyazlılar, üçüncü yıldız için mücadele verdiği sezonda ise sadece Galatasaray'ı Türk Telekom Arena'da mağlup edebildi. Bu sezon 'büyük ve stresli' karşılaşmaları kaldıramadığı gözlenen Kara Kartal, bu 3 ekibe karşı sadece 7 puan toplayabilirken, tam 11 puan kaybetti.

GEÇEN SEZON GALATASARAY'A KARŞI DUBLE YAPTI
Oysa geçtiğimiz sezon çok daha farklı ve üstün bir görüntü çizen Beşiktaş, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra Başakşehir'e karşı en az bir galibiyet almayı başarmıştı.

Haberin Devamı

Şampiyon olarak tamamladığı geçtiğimiz sezonda Galatasaray'ı her iki müsabakada da deviren siyah-beyazlı ekip, Fenerbahçe'ye karşı bir galibiyet, bir mağlubiyet almış; Başakşehir'e karşı ise bir beraberlik ve bir galibiyet çıkartarak bu maçlarda hanesine 13 puan yazdırmayı başarmış, sadece 5 puanlık bir kayıp yaşamıştı.

Beşiktaş'ın, Başakşehir, Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı oynadığı maçlar:

BU SEZON:
Beşiktaş-Başakşehir: 1-1
Başakşehir-Beşiktaş: 3-1
Beşiktaş Galatasaray: 2-2
Galatasaray-Beşiktaş: 0-1
Fenerbahçe-Beşiktaş: 0-0
Beşiktaş-Fenerbahçe: 1-1
Toplam : 7 puan

GEÇEN SEZON:
Başakşehir-Beşiktaş: 2-2
Beşiktaş-Başakşehir: 2-0
Beşiktaş-Fenerbahçe: 3-2
Fenerbahçe-Beşiktaş: 2-0
Beşiktaş-Galatasaray: 2-1
Galatasaray-Beşiktaş: 0-1
Toplam : 13 puan

Maçın 90+4'üncü dakikasında Fabricio ve Marcelo'nun anlaşmazlığı sonucu Marcelo kendi kalesine gol atınca karşılaşma 1-1 sona erdi.Maçın 90+4'üncü dakikasında Fabricio ve Marcelo'nun anlaşmazlığı sonucu Marcelo kendi kalesine gol atınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

İSİM FARKLI KADER AYNI
Fabri, F.Bahçe'ye karşı son saniyede yaptığı yanlış çıkış ile takımını 3 puandan edince eleştirilerin hedefi oldu. Deplasmanda 2-1 kaybedilen Lyon maçında da rakibini çalımlamak isterken gol yiyen İspanyol kalecinin, derbideki hatası da tepki çekti.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta yedek bekleyen Tolga Zengin de yediği hatalı gollerle Fabri ile aynı kaderi paylaşıyor. Tolga'nın da 2015 yılında ikisi de 3-1 kaybedilen Sporting Lizbon ve C.Brugge maçlarında kalesinde gördüğü goller hala akıllarda.

4
Bu sezon Beşiktaş'ta İspanyol kaleci Fabri'nin kalesine, takım arkadaşları 4 kez gol attı.

BEŞİKTAŞ TARAFTARI BURSA'YA GİDİYOR
Bursa'da gerçekleştirilen İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında, 15 Mayıs Pazartesi günü oynanacak Bursa- Beşiktaş maçında konuk taraftarların alınması kararlaştırıldı. Bursaspor Kulübü Genel Müdürü Erhan Başoğlu yaptığı açıklamada, 2 bin 50 bileti Beşiktaş'a ayırdıklarını söyledi. (Sabah)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!