Stipe Perica: "Başakşehir’in puan kaybetmesini dilerdim"

Güncelleme Tarihi:

Stipe Perica: Başakşehir’in puan kaybetmesini dilerdim
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2019 10:52

Hırvatistan Ligi ekiplerinden Zadar’da forma giyerken Chelsea tarafından keşfedilen ve daha sonra kariyerine Serie A ekiplerinden Udinese’de devam eden Stipe Perica, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Kasımpaşa’nın Hırvat forveti Stipe Perica, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

"HER TAKIMIN BAŞINA GELEBİLECEK BİR DURUM"

Kasımpaşa’nın ligin ikinci yarısında gösterdiği performansla ilgili de konuşan Perica, "Bunlar futbolun bir parçası. Bazen bir maçta 10 pozisyona girip gole çeviremezsiniz. Bazı maçları da pozisyona girmeden tamamlarsınız. Zaten bu sporu bu kadar ilgi çekici hale getiren de bilinmezliği. Bu durumun her takımın başına gelebileceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"FORMUMU YAKALAMAYA ÇALIŞIYORUM"

3 aylık bir sakatlıktan döndüğünü ve eski formunu yakalayıp yeniden goller atmak istediğini vurgulayan Hırvat oyuncu, "Benim için zor bir süreç oldu. Başlangıçta 3 aylık bir sakatlıktan döndüm. Şimdi tekrar formumu yakalamaya çalışıyorum. Her maçta elimden gelenin en iyisini yapıp, yüzde yüzümü sahaya vermeye çalışıyorum. Formumu yakalayıp, buraya alıştıktan sonra goller atmaya ve takıma yardımcı olmaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.

"DAHA FAZLASINI DA YAPABİLİRDİM"

Hırvatistan Ligi ekiplerinden Zadar’da forma giyerken Chelsea’ye transferi ve kariyeriyle ilgili de açıklamalarda bulunan Perica, "O dönemler çok çabuk geçti diyebilirim. Bir uyandım ve 24 yaşındayım. Uzun süre İtalya’da oynadım. Bir yıl da Hollanda’da forma giydim. Geriye dönüp baktığımda yaptıklarımdan mutluyum. Daha fazlasını da yapabilirim ancak daha azı da olabilirdi. O yüzden hedefim burada da gelişimime devam etmek, iyi oynamak ve gelebileceğim en iyi yerlere gelebilmek" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!