Spor Toto 1. Lig'de 'Adana derbisi' heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Spor Toto 1. Ligde Adana derbisi heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2018 10:43

Spor Toto 1'inci Lig'de Adanaspor ile Adana Demirspor arasında oynanacak derbi, yarın 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak.

Haberin Devamı

İki Adana takımının aralarında oynayacağı zorlu karşılaşma kentte büyük heyecan yaratırken, Adanaspor karşılaşmaya ev sahibi, Adana Demirspor ise deplasman takımı olarak çıkacak.

Puan tablosunda küme düşme sıralamasından uzaklaşmak isteyen Adana Demirspor, oynadığı son 5 lig maçında 3 mağlubiyet 1 beraberlik ve 1 galibiyet alırken, Süper Lig'e yükselmek için Play-Off potasını hedefleyen Adanaspor da oynadığı son 5 maçta Adana Demirspor ile aynı istatistiklere sahip oldu.

MUSTAFA UĞUR DERBİ TECRÜBELİ
Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, teknik direktörlük kariyeri boyunca Adanaspor karşısında takımını yönettiği 8 maçta 5 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 de yenilgi aldı.

2012-2013 sezonunda da Adana Demirspor'da görev alan tecrübeli teknik direktör, çıktığı 2 Adana derbisinden 1 galibiyet ve 1 beraberlikle sahadan ayrıldı. 2015-2016 sezonunda Adana Demirspor'da görev alan Adanaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise Adanaspor'a karşı çıktığı tek derbi maçtan 2-0'lık galibiyetle ayrılmıştı.

Haberin Devamı

MUSTAFA UĞUR: 'KEYİF ALINACAK BİR MAÇ OLSUN'
Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, Türkiye'nin ve Adana'nın en önemli derbilerinden birini oynayacaklarını belirtirken, şunları söyledi: "Adana şehri ve Adana Demirspor taraftarı için çok önem verilen bir müsabaka. Güzel, sıkıntısız bir maç oynamak ve galibiyetle bitirmek istiyoruz. Maça gelen taraftarların keyif alacağı bir karşılaşma olsun. Biz de bütün planımızı galibiyet üzerine yaptık. İnsanın hayatında derbiler farklı bir yer alır. Ben de Adana Demirspor'da 2015-2016 sezonuna derbiyle başlamıştım. O günkü maçtaki atmosfer hala hafızalarımızdan silinmedi. Aynı keyfi yaşamak istiyoruz. Herşeyin üzerinde güzel bir maç olacağı kanaatindeyim."

OSMAN ÖZKÖYLÜ: 'MUTLAKA KAZANMALIYIZ'
Adanaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise rakiplerinin son mağlubiyetiyle ligdeki konumu itibariyle sıkıntılı günler yaşadığını anlattı. Özköylü, şöyle konuştu: "Biz üst sıralarda Play-Off grubunda yer almak için mutlaka kazanmamız gerekiyor. İnşallah keyifli güzel bir maç olur. Adana'ya Adana seyircisine güzel keyifli bir maç izletiriz. Sahada kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Her türlü çalışmalarımızı bu yönde yaptık."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!