Son Dakika | Ünal Karaman'la görüşmelere başlandı | Transfer Haberleri

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Ünal Karamanla görüşmelere başlandı | Transfer Haberleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2020 07:00

Trabzonspor'la yolları ayrılan teknik direktör Ünal Karaman'ın yeni adresi belli oldu. Tecrübeli çalıştırıcının son teklife sıcak baktığı ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Trabzonspor'la yolları ayrılan Ünal Karaman'ın yeni adresi belli oldu.

Teknik direktör Sergen Yalçın ile yollarını ayıran Yeni Malatyaspor’da hoca arayışı devam ediyor. Başkan Adil Gevrek ve ekibi, takımı tecrübeli bir isme emanet etmek istiyor. Bu doğrultuda Sarı- Kırmızılılar’ın hedefindeki ilk isim: Ünal Karaman... Fanatik'in haberine göre; Trabzonspor’da iyi bir ivme yakalayan ancak sürpriz bir şekilde ligin ilk devresinin sonunda Fırtına’dan ayrılan başarılı hoca ile temasa geçildi.

Ünal Karaman Kayserispor galibiyeti sonrası böyle konuşmuştu;

Gevrek ve kurmaylarının, Karaman’ı ikna etmek için tüm şartları zorladığı öğrenildi. Ancak Malatya’nın, tecrübeli çalıştırıcıdan gelecek olumsuz cevaba karşı alternatif isimleri de hazırladığı kaydedildi. Karaman’ın, Doğu ekibine vereceği yanıt merak konusu.

Haberin Devamı

Yalçın'la yollar ayrılmıştı

Süper Lig'de bu sezon 13. teknik direktör ayrılığı Yeni Malatyaspor'da yaşandı. Sarı-siyahlı ekipte yönetim kararıyla teknik patron Sergen Yalçın ile yollar ayrılmıştı.

Karar sonrası konuşan Yalçın, "Başkan takımın gidişatından memnun olmadığını söyledi. Karara şaşırdık ama saygı duyuyoruz. Herkese hayırlı olsun" demişti. Yeni Malatya, 24 puanla ligde 8.sırada yer alırken, teknik direktörlük koltuğu için ilk aday Ünal Karaman olarak gösteriliyor.


Kaybeden tüm iddaa kuponlarına %3'e varan iade sadece Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

BAKMADAN GEÇME!