Son dakika transfer haberleri | Galatasaray'da Nagatomo ve Mariano ile yollar ayrılıyor

Güncelleme Tarihi:

Son dakika transfer haberleri | Galatasarayda Nagatomo ve Mariano ile yollar ayrılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2020 08:00

Sarı kırmızılılar; Onyekuru, Saracchi ve Sekidika’dan sonra Murillo’yu da kadrosuna katmak için geri sayıma geçerken bu doğrultuda iki ismin sözleşmesini feshediyor. Galatasaray bu doğrultuda hem Japon sol bek Nagatomo hem de Brezilyalı sağ bek Nagatomo’nun kontratını bu hafta sonlandıracak.

Haberin Devamı

Ali Naci KÜÇÜK - Devre arası transfer dönemine hızlı girerek Onyekuru, Saracchi ve Sekidika’yı kadrosuna katan, Murillo için de geri sayıma geçen Galatasaray’da sıra geldi ayrılıklara... Sarı kırmızılı kulüp, yabancı kontenjanını boşaltmak adına iki futbolcusu ile de yollarını ayıracak. Galatasaray’da bu hafta hem Mariano hem de Yuto Nagatomo’nun sözleşmeleri feshedilecek.

SEKIDIKA TEKLiFiNE RET
Yabancı kontenjanı dolu olan Galatasaray’a 1. Lig ekibi Bursaspor’dan sürpriz bir teklif geldi.

Yeşil beyazlılar, Murillo’yu da kadrosuna katacak olan ve şu anda yabancı oyuncu sayısı 16’ya çıkan Galatasaray’a Jesse Sekidika’yı kiralamak istediklerini iletti. Bursaspor, sarı kırmızılıların 1. Lig ekibi Eskişehirspor’dan devre arasında kadrosuna kattığı Sekidika’yı kiralama gibi bir düşüncesi olur ise 23 yaşındaki isme kapılarının açık olduğunu dile getirdi. Ancak Galatasaray’da özellikle Onyekuru’ya sıtma teşhisi konması nedeniyle kanat bölgesinde alternatifleri azalan Fatih Terim’in 23 yaşındaki oyuncudan ikinci yarı yararlanmayı planladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

EMRE AKBABA’DA iLGiNÇ TESADÜF
G.SARAYLI Emre Akbaba, talihsiz bir sakatlık yaşadığı Rize deplasmanında yeniden sahalara dönecek. 11 Mayıs 2019 tarihinde oynanan Rizespor deplasmanında ayak tarak kemiği kırılan genç oyuncu, yarın Rize ile deplasmanda oynanacak Türkiye Kupası maçında, tam 249 gün sonra aynı yerde, aynı statta formasına kavuşacak.

Kaybeden tüm iddaa kuponlarına %3'e varan iade sadece Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!