Son dakika transfer haberleri | Fenerbahçe'den süper teklif! Visca...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika transfer haberleri | Fenerbahçeden süper teklif Visca...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2019 08:02

Transferde bu kez hata yapmak istemeyen Fenerbahçe, uzun süredir gündeminde olan Visca ve İrfan Can için Başakşehir’e paket teklif sunacak. Sarı-Lacivertliler, para artı iki futbolcusunu vererek, iki yıldızı takıma kazandırmaya çalışacak.

Haberin Devamı

Geride kalan kâbus sezonda yapılan yeni transferlerden beklediği katkıyı alamayan Fenerbahçe’de gündem Başakşehir’in sezona damga vuran yıldızları...

Teknik direktör Ersun Yanal’ın uzun süredir gündeminde olan İrfan Can Kahveci ve Edin Visca için daha önce nabız yoklayan Sarı- Lacivertliler, harekete geçiyor. Hem de reddedilemeyecek bir teklifle...

Başakşehir’e, para artı iki futbolcu önerilecek. Başakşehir’in de yeni yapılanma kapsamında bu öneriye sıcak bakma ihtimali yüksek. Yurt dışını istemediler İrfan Can’ın adı bir süredir Bundesliga ekipleriyle anılırken Visca için ise İspanya ve Güney ülkelerinden teklifler vardı.

Ancak her iki oyuncunun da Fenerbahçe’ye gitmek istemeleri Başakşehir’in bu anlaşmayı kabul etmesi adına önemli etkenler olarak öngörülüyor.

Haberin Devamı

misli.com iOS ve Android uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!