Son Dakika Transfer Haberi: PSV Eindhoven’dan Galatasaray'a çifte müjde

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Transfer Haberi: PSV Eindhoven’dan Galatasaraya çifte müjde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2021 07:00

Hollanda ekibinin en önemli iki oyuncusu kadroda yok. Sarı kırmızılıların Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki rakibinin santrforu Donyell Malen ile sağ bek Denzel Dumfries, Avrupa’nın büyük kulüplerine transfer olacağı için PSV Eindhoven takımının 2021-22 sezonu hazırlık kampına davet edilmedi.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki rakibi PSV Eindhoven, takımdan ayrılmaları beklenen santrfor Donyell Malen ile sağ bek Denzel Dumfries’i yeni sezon hazırlık kampına almadı. Malen ve Dumfries, EURO 2020’ye son 16 turunda veda eden Hollanda Milli Takımı’nda sergiledikleri performansla Avrupa’nın dev kulüplerinin transfer listesine girmişti.

HOCALARI UMUDU KESTi

Konuyla ilgili olarak Algemeen Dagblad’a açıklama yapan PSV Teknik Direktörü Roger schmidt, “Malen ve Dumfries’in dönmelerini beklemiyorum. Yurt dışına gitmek istediklerini biliyorduk, bunun gerçekleşeceğini düşünüyorum” dedi.

Hollanda Milli Takımı formasıyla Avrupa Şampiyonası’nda 2 gol atıp 1 asist yapan 25 yaşındaki Denzel Dumfries’in adı Bayern Münih, İnter ve Everton ile anıyor.

Haberin Devamı

Donyell Malen’in ise Borussia Dortmund ya da Liverpool’a transfer olacağı konuşuluyor. 22 yaşındaki Malen Avrupa Şampiyonası’ndaki hiçbir maçta 90 dakika oynamamasına rağmen rağmen 2 asist yapmayı başarmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!