Son Dakika Transfer Haberi: Galatasaray'da karar verildi! 7 yerli futbolcu...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Transfer Haberi: Galatasarayda karar verildi 7 yerli futbolcu...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2021 10:52

Galatasaray'da son dakika haberi... Yeni sezonun kadro hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da yeni yabancı kuralı sonrası 7 tane çözüm noktası belirlendi. Gelecek sezonda kadroda yerli oyunculara daha çok yönelmek zorunda kalan Sarı-kırmızılılar 8 Türk futbolcusuyla yola devam edecek.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonunun yeni yabancı kuralına göre önümüzdeki sezon sahada 8 yabancı olacak. İlk 11'de 3 yerli zorunluluğu kararının alınması, Galatasaray'ın transfer planlamasında belirleyici oldu.

Sabah'ın haberine göre; sözleşmeleri sona eren Ömer Bayram ve Emre Akbaba ile yeni anlaşma yapılacak. Ömer sol bek ve orta sahanın, Emre ise hücum hattında birçok bölgenin alternatifi olacak.

TAYLAN VE KEREM TAKIMDA TUTULACAK!

EURO 2020'de boy gösterecek Taylan Antalyalı ve Kerem Aktürkoğlu teklif gelse bile takımda tutulacak. 2.5 milyon TL kazanan Taylan ve 900 bin TL alan Kerem'in ücretlerinde iyileştirme yapılacak.

YERLİ 2 YENİ TRANSFER!

Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk'le imzalanan 3'er yıllık ön protokoller bozulmayacak. Aytaç ve Alpaslan yedek kulübesini rahatlatacak.,
8 numara ve sağ önde oynayabilen Emre Kılınç'ın önemi yeni sezonda daha iyi anlaşılacak.

Haberin Devamı

KAAN AYHAN TRANSFERİ!

Stoper, sağ bek ve ön liberoda görev yapabilen Kaan Ayhan'ın transferi için şartlar zorlanacak.

JIMMY DURMAZ VE YUNUS AKGÜN DE KALACAK!

Geçen sezonu Karagümrük ve Adana Demir'de tamamlayan Jimmy Durmaz ile Yunus Akgün bu kez kiralık gönderilmeyecek ve rotasyonda kullanılacak.

Süper Lig'den çok sayıda teklif alan yedek kaleci Okan Kocuk'un gidişine izin verilmeyecek. Yerli kaleciler kadroda tutulacak...

Hemen Misli.com'a üye ol, iddaa heyecanını Misli.com'da yaşa...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!