Son Dakika Transfer Haberi: Beşiktaş'ta Montero’nun yerine Uros Spajic

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Transfer Haberi: Beşiktaşta Montero’nun yerine Uros Spajic
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2021 07:00

Beşiktaş savunma hattını Krosnadar’ın Sırp futbolcusu Uros Spajic ile takviye etmek istiyor. Mevcut kadroda as takım stoperi olarak sadece Hırvat Domagoj Vida ve Brezilyalı Welinton kalırken siyah beyazlıların hedefi FK Krasnodar’ın 29 yaşındaki futbolcusunu kiralık ya da takas ile kadroya kazandırmak.

Haberin Devamı

Spor servisi / İsmail ER - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını hızlandıran başkan Ahmet Nur Çebi, yöneticiler Emre Kocadağ ve Erdal Torunoğulları, Diego Costa ve Ghezzal’ın menajerleri ile her konuda anlaşırken Rosier için yapılan görüşmeler olumlu geçti.

Yeni sezon öncesi 8 transfer isteyen Yalçın’ın takviye beklediği diğer bir mevki ise stoper. Geçen sezon kiralanan Francisco Montero’nun Atletico Madrid’e geri dönmesinin ardından Kartal’ın kadrosunda as takım stoperi olarak Domagoj Vida ve Welinton bulunuyor.

GEÇEN SEZON FEYENOORD’DAYDI

Savunma hattını güçlendirmek ve Şampiyonlar Ligi’nde rekabet ortamı oluşturmak için teknik direktör Sergen Yalçın’ın transfer listesinde bulunan Krasnodar forması giyen Sırp stoper Uros Spajic ile temasa geçildi.

Haberin Devamı

Krasnodarlı yöneticiler geçen sezonu kiralık olarak Feyenoord’da geçiren bu oyuncuyu bonservisi ile birlikte vermek istediklerini yinelerken siyah beyazlı ekip kiralama veya takas yöntemini önerdi.

Spajic hem sağ hem sol stoper olarak görev yapmasının yanı sıra sağ bekte de görev alabiliyor.

BEŞiKTAŞ DA iSTEDi AMA ADANA DEMiRSPOR ALDI

Süper Lig ekibi Adana Demirspor, bir dönem ismi Beşiktaş ile anılan Norveçli sağ bek Jonas Svensson’u kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamada, 28 yaşındaki Jonas Svensson ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Svensson, geçen sezon AZ Alkmaar’da forma giymişti.

Misli.com'dan yeni üyelere özel kampanya! 100 TL oyna, 100 TL kazan, hemen katıl...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!