Son dakika... Talisca'nın cezası belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

Son dakika... Taliscanın cezası belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2017 16:19

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Süper Lig'de geçtiğimiz hafta oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Volkan Demirel ile yaşadığı gerginlik ve sonrasında yaptığı el hareketi nedeniyle Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Talisca'ya 1 maç ceza verdi. Buna göre Spor Toto Süper Lig'de 31. haftada Bursaspor ile Beşiktaş arasında 15 Mayıs Pazartesi günü oynanacak maçta Talisca, 1 maçlık aldığı cezadan ötürü forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçe derbisinde Volkan Demirel'e hareket yapan Talisca'nın cezası belli oldu. PDFK Anderson Talisca'ya, yaptığı parmak hareketi nedeniyle 1 maç men cezası verdi.

İŞTE PFDK'DAN YAPILAN AÇIKLAMA:
1- BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 07.05.2017 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. -FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 50.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan DOĞU ALT 115,116, GÜNEY ALT 120,121, KUZEY ALT 108,109 KUZEY ÜST 408,409, DOĞU ÜST 415,416 bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Haberin Devamı

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 45.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş. sporcusu ANDERSON SOUZA CONCEIÇAO'nun, rakip takım sporcusuna yönelik hakareti nedeniyle haksız tahrik hükümleri dikkate alınarak takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 6.500.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Son dakika... Taliscanın cezası belli oldu


Son dakika... Taliscanın cezası belli oldu


Son dakika... Taliscanın cezası belli oldu

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!