Son dakika: Merih Demiral için resmi transfer teklifi!

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Merih Demiral için resmi transfer teklifi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2019 15:01

Juventus forması giyen Milli futbolcu Merih Demiral için Milan harekete geçti. İtalyanlar, Manchester United ve Arsenal'den önce davranıp Juventus'a teklif götürdü...

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber | Milli gururumuz Merih Demiral için Avrupa'da transfer çılgınlığı sürüyor. Merih'i sezon başında da isteyen Milan, Juventus'a teklifini iletti.

İtalyan La Gazetta dello Sport'un haberine göre Milan, Merih Demiral için Juventus'a 30 milyon euro ödeyebileceğini bildirdi.

''SADECE MERİH DEMİRAL'I İSTİYORUZ''

Juventus, ilk olarak Milan'a Merih yerine bir başka stoper Daniele Rugani'yi önerse de ''Rugani ile ilgilenmiyoruz, sadece Merih'i istiyoruz'' cevabını aldı.

Devre arası transfer döneminde Franck Kessie ve Ricardo Rodriguez'i satmayı planlayan Milan'ın bu paranın tamamıyla Merih'i kadrosuna katmaya çalışacağı kaydedildi.

MANCHESTER UNITED VE ARSENAL TAKİPTE

Juventus'un 40 milyon euro istediği Türk stoper için Premier Lig'in dev takımları Manchester United ve Arsenal'in de ilgisi sürüyor.

Haberin Devamı

Stoper hattında problem yaşayan iki İngiliz ekibinin Ocak ayında tıpkı Milan gibi Juventus'un kapısını çalması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!