Son dakika! Kagawa, Beşiktaş'a geliyor

Güncelleme Tarihi:

Son dakika Kagawa, Beşiktaşa geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2019 23:41

Beşiktaş, Japon futbolcu Shinji Kagawa'yı satış opsiyonu ile kiralama konusunda anlaştı. Yıldız isim bugün saat 15.00'te İstanbul'a geliyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Dortmund’un Japon yıldızı Kagawa’yı kiraladı. 29 yaşındaki orta sahaya yarım sezon için 1,1 milyon artı bonus verilecek.

Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in “Bu saatten sonra yeni transferler takıma fayda sağlamaz” sözlerine rağmen transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Ara transferde Burak Yılmaz, Mirin ve Muhayer Oktay’ı kadrosuna katan siyah beyazlılar, transferin bitimine sayılı saatler kala sezon başında da gündeme gelen ancak alınamayan Dortmund’un Japon yıldızı Shinji Kagawa ile anlaşmaya vardı.

Son dakika Kagawa, Beşiktaşa geliyor

BUGÜN 15.00'TE İSTANBUL’A GELİYOR

Japon futbolcu İstanbul’a gelmek için yola çıktı. Yıldız ismin uçak içinde çekilmiş fotoğrafı yayınlandı. Kagawa bugün saat 15.00'te İstanbul'da olacak.

Haberin Devamı

Bu transfer için Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund’a kiralama ücreti ödemeyecek olan siyah beyazlıların 29 yaşındaki orta sahaya ise 6 aylık süre için 1.1 milyon Euro artı bonus vereceği ifade edildi. 1.6 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunan Japon futbolcunun sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!