Son Dakika... Galatasaray'da Fatih Terim onay verdi! Yeni sol bek geliyor...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2021 08:56

Galatasaray'da son dakika... Transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'da Fatih Terim’in daha önce onay verdiği 28 yaşındaki İspanyol sol bek Alex Moreno için kulübü Real Betis ile görüşmelere başladı.

Haberin Devamı

19 Haziran'da yapılacak seçime kadar hocası belirsiz olsa da sözleşmesi biten Fatih Terim'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sol bek için İspanyol savunmacı Alex Moreno'nun adı gündeme geldi.

Sabah'ın haberine göre; Saracchi'nin yerine defansın soluna takviye yapacak olan sarı-kırmızılılarda Terim'in daha önce 28 yaşındaki oyuncuya onay verdiği ve transfer için Real Betis ile görüşmelerin başladığı kaydedildi.

İspanyol kulübü henüz bekledikleri teklifi alamadıklarını bildirse de Galatasaray cephesinin satın alma opsiyonu ile kiralayabilmek için pazarlık halinde olduğu kaydedildi.

Son iki sezondur Real Betis forması giyen Moreno 1.79 boyunda ve kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 28 yaşındaki İspanyol futbolcu kariyerinde daha önce Rayo Vallecano, Elche ve Mallorca formaları giydi. Moreno bu sezon La Liga ve Kral Kupası olmak üzere toplamda 25 maçta sahaya 11'de çıkmıştı.

Haberin Devamı

Hemen Misli.com'a üye ol, iddaa heyecanını Misli.com'da yaşa...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!