Transferde son dakika: Galatasaray'a 13 milyon euroluk şok! Diagne...

Güncelleme Tarihi:

Transferde son dakika: Galatasaraya 13 milyon euroluk şok Diagne...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2019 07:58

Galatasaray'da Diagne transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor... Diagne ile el sıkışan ve Galatasaray’a 13 milyon Euro bonservis bedeli teklif eden El Nasr Kulübü'nün de eli kolu bağlandı. İşte o gelişme...

Haberin Devamı

Suudi Arabistan’da son yıllarda kulüplerin yaptığı transferler hakkında soruşturma başlatılması Diagne transferini de etkiledi.

Mbaye Diagne’nin transferi için Suudi Arabistan’ın El Nasr kulübüyle görüşmelerini sürdüren G.Saray’da yönetimi Suudi Arabistan’da kulüplere açılan soruşturmaya dikkat kesildi.

Diagne'nin hikayesi...

İki kulüp arasındaki görüşmelerin, Senegalli oyuncunun aldığı 4 milyon Euro’luk ücrette artış istemesi nedeniyle tıkandığı öne sürülse de gerçeğin farklı olduğu ortaya çıktı. Diagne ile el sıkışan ve Galatasaray’a 13 milyon Euro bonservis bedeli teklif eden El Nasr’ın, ülkede başlatılan bir soruşturma nedeniyle transferi dondurduğu öğrenildi.

Suudi Arabistan kulüplerinin son yıllarda imza attıkları transferler hükümet tarafından soruşturulurken Diagne’nin transferinin de bu nedenle rötar yaptığı belirtildi. El Nasr yetkilileri önümüzdeki hafta itibarıyla sıkıntıları aşacaklarını ilettiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!