Son Dakika: Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın istediği Khedira transferinde sıcak gelişme

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2019 16:41

Transferde son dakika gelişmesi... Türkiye'de Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Sami Khedira ile ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Bu yaz Juventus'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Alman orta saha oyuncusu Sami Khedira'yla Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ilgilendiği iddia ediliyordu. Gelecek sezon hangi takımda oynayacağı büyük merak konusu olan 32 yaşındaki futbolcunun transferiyle ilgili son derece sıcak saatler yaşanıyor.

İtalya'da yayım yapan Corriere di Torino gazetesi, kariyerine Premier Lig'de devam etmek isteyen Khedira'nın Wolverhampton ve Fiorentina'nın da kendisiyle ilgilenmesinden ötürü Fenerbahçe'den gelen teklifi beklemeye aldığını yazdı. Gazetenin bu haberinden sonra ise gündeme bomba gibi düşen bir gelişme daha yaşandı.

Yıldız ismin dün akşam Olimpik Lyon'un Arsenal'ı 2-1 mağlup ettiği Emirates Kupası finalini milli takımdan arkadaşı Mesut Özil'in davetlisi olarak tribünden seyretmesi Arsenal'a transfer olacağına yönelik dedikodulara sebebiyet verdi.

Haberin Devamı

Topçular'ın menajeri Unai Emery ise maçtan sonra Alman futbolcuyla ilgili kendisine yöneltilen sorulara "Khedira, çok iyi bir futbolcu. Ancak kendisinin isminin zikredildiğini ilk kez duyuyorum." şeklinde yanıt verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!