Son dakika | Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'taki ilk antrenmanının görüntüleri yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2020 20:20

Beşiktaş Kulübü, yeni teknik direktörü Sergen Yalçın'ın takımın başında çıktığı ilk antrenmanın görüntülerini yayınladı.

Haberin Devamı

Siyah beyazlıların 1,5 yıllığına anlaşmaya varıldığını açıkladığı Sergen Yalçın'ın bu sabah takımın başında antrenmana çıktığı yayınlanan video ile ortaya çıktı.

Abdullah Avcı ile yaşanan ayrılıkla ilgili işlemlerin tamamlanması uzun sürdüğü için Sergen Yalçın ile yapılan anlaşmanın açıklanması uzun sürmüştü. Siyah beyazlıların bu sabah yaptığı antrenmandan görüntü ve fotoğraf alınmasına izin verilmezken, resmi siteden yayınlanan antrenman haberinde ve fotoğraflarda Sergen Yalçın'ın adına yer verilmemişti.

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ın yeni teknik direktörünün Sergen Yalçın olduğunun açıklanmasının ardından, 47 yaşındaki teknik adamın Beşiktaş'ta takımın başında çıktığı ilk antrenmanın görüntüleri yayınlandı.

Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanda Sergen Yalçın idman sahasına gelerek siyah beyazlı futbolcularla tek tek tanıştı. Yalçın daha sonra yeni öğrencileriyle saha ortasında kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Sergen Yalçın'ın neşeli hali dikkat çekti. 

Haberin Devamı

Son dakika | Sergen Yalçının Beşiktaştaki ilk antrenmanının görüntüleri yayınlandı

Kaybeden tüm iddaa kuponlarına %3'e varan iade sadece Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!