Sneijder bedava giderken, Fenerbahçe maden buldu!

Güncelleme Tarihi:

Sneijder bedava giderken, Fenerbahçe maden buldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2017 10:02

UEFA kriterleri gereği oyuncu satmadan transfer yapamayacak olan Sarı-Lacivertliler, Emenike, Wan der Wiel, Ertuğrul Taşkıran ve Hakan Çinemre'yi toplamda 8.2 milyon Euro'ya satarak kasasını doldurdu. F.Bahçe yönetimi bonservisiyle alınan Valbuena ve Dirar'ı UEFA listesine yazdı. Galatasaray'ın Sneijder'ı bedelsiz elden çıkardığı dönemde Sarı-Lacivertliler'in oyuncuları satması sosyal medyada 'büyük başarı' şeklinde yankılandı.

Haberin Devamı

Finansal Fair-Play gereği yeni transferler için kaynak arayan Fenerbahçe, kadroda düşünülmeyen oyuncuları bir bir satarak, UEFA'ya verilecek olan listeye son dakikada Valbuena ve Dirar'ı dahil.

Takımda istenmeyen futbolcuların başında gelen Emmanuel Emenike'yi 2.5 milyon Euro'ya Olympiakos'a satan Sarı-Lacivertli yönetim, UEFA listesinin verileceği gün Ertuğrul Taşkıran'ı da 1 milyon Euro karşılığında Boluspor'u gönderdi.

KASA 'KOCAMAN' DOLDU
Geçen sezon futbolundan çok özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Van der Wiel'i de elden çıkarmak için görüşmelerini sürdüren F.Bahçe yönetimi, Hollandalı sağ beki Premier Lig ekiplerinden Crystal Place'a 3.2 milyon Euro gibi bir paraya satarak taıkımı büyük bir yükten kurtardı.

Sarı- Lacivertliler ardından Aykut Kocaman'ın takımda istemediği genç oyunculardan Hakan Çinemre için de Göztepe'yle 1.5 milyon Euro karşılığında el sıkıştı.

Haberin Devamı

SNEİJDER BEDAVAYA GİTTİ
Bu transferlerle 8.2 milyon Euroyu kasasına koyan F.Bahçe, UEFA kriterlerini de yerine getirdi ve bonservis ödeyerek kadrosuna kattığı Valbueana ile Dirar'ı UEFA listesine yazdı.

Galatasaray'ın Sneijder'ı bedelsiz elden çıkardığı dönemde Sarı-Lacivertliler'in oyuncuları satması sosyal medyada 'büyük başarı' şeklinde yankılandı. Bazı kullanıcıların ''Sürekli kadro dışı kalan Wiel 3.2 milyon Euro, Sneijder bedava'' şeklindeki yorumları dikkat çekti. (Güneş)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!