Slovan Bratislava Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda? Avrupa Ligi'nde büyük heyecan

Güncelleme Tarihi:

Slovan Bratislava Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda Avrupa Liginde büyük heyecan
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2019 11:10

Türkiye'nin temsilcisi Beşiktaş, Avrupa Ligi gruplarındaki açılış maçında Slovenya takımı Slovan Bratislava ile karşı karşıya geliyor. Deplasmanda forma giyecek olan Abdullah Avcı'nın öğrencileri ilk maçında üç puan almak için mücadele edecek. Geçen sezon siyah beyazlı takım Avrupa Ligi'nde grubu üçüncü sırada bitirmişti. Peki, Slovan Bratislava Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, maçın saat ve kanal bilgisine yönelik detaylar.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarda ilk hafta maçları başlıyor. Temsilcimiz Beşiktaş, ilk grup maçında Slovenya ekibi Slovan Bratislava ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu maça kısa bir süre kala, müsabakaya ilişkin saat ve yayıncı kanal bilgisi merak konusu oldu. Peki, Slovan Bratislava Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Avrupa Ligi'nde yeni sezon heyecanı grup maçlarıyla devam ediyor. Turnuvada Türkiye'yi temsil eden Beşiktaş, Slovan Bratislava'nın konuğu olacak. İlk grup maçında deplasmandan avantajlı bir skorla dönmek isteyen Beşiktaş'ta hedef üç puan. İşte, Slovan Bratislava Beşiktaş Avrupa Ligi maçı hakkında tüm ayrıntılar...

Beşiktaş, K Grubu'nda Slovakya'da 19 Eylül Perşembe akşamı, Slovan Bratislava'yla Narodny Stadı'nda TSİ 22.00'de karşılaşacak ve mücadele beIN Sports 1 kanalından yayınlanacak. Karşılaşmayı Estonya Futbol Federasyonundan hakem Kristo Tohver yönetecek.

Haberin Devamı

Avrupa'da 217. maçına çıkacak siyah-beyazlılar, "Kupa 2"de ise 115. kez mücadele edecek. Beşiktaş, daha önce UEFA Kupası ismiyle oynanan UEFA Avrupa Ligi'nde 9. kez grup aşamasında yer alacak.

Siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında geride kalan 216 maçta rakiplerine 83 kez üstünlük kurdu. 87 karşılaşmayı mağlup tamamlayan Beşiktaş, 46 mücadeleden berabere ayrıldı.

BEŞİKTAŞ İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYOR

Siyah-beyazlı takımın grubunda Slovan Bratislava'nın yanı sıra Portekiz'in Braga ile İngiltere'nin Wolverhampton ekipleri yer alıyor.

Süper Lig'de sezona kötü başlayan ve geride kalan 4 haftada sadece 4 puan toplayabilen Beşiktaş, Slovan Bratislava karşısından galibiyetle ayrılarak Avrupa macerasına iyi bir giriş yapmaya çalışacak.

Siyah-beyazlı takımda sağ kasık adalesinde zorlanma tespit edilen Enzo Roco son antrenmana katılmadı. Sakatlıkları geçen Burak Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup ise son antrenmanda takımla çalıştı.

GEÇEN SEZON GRUPTAN ÇIKAMADI

Beşiktaş, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi gruplarında kötü bir performans ortaya koymuştu. Beşiktaş, grubu üçüncü sırada bitirerek organizasyona veda etmişti.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı ekip, geçen sezon üç eleme turu oynadıktan sonra yükseldiği grupta Sarpsborg, Malmö ve Genk ile karşılaştı.

BAKMADAN GEÇME!