Sivas Belediyespor Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Sivas Belediyespor Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2018 11:34

Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur heyecanı başlıyor. Bugünün en önemli karşılaşmasında Sivas Belediyespor sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Bu maça kısa bir süre kala, Sivas Belediyespor Trabzonspor maçına dair saat ve yayıncı kanal bilgisi merak konusu oldu. Peki, Sivas Belediyespor Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Haberin Devamı

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası maçında Sivas Belediyespor'a konuk olacak. Fenerbahçe ve Kayserispor galibiyetleriyle iyi bir çıkış yakalayan Karadeniz ekibi Trabzonspor, Sivas Belediyespor karşısında da galip gelerek, yakaladığı yüksek tempoyu sürdürmek istiyor. İşte, Sivas Belediyespor Trabzonspor maçına dair detaylar...

4 Aralık Salı günü saat 13.00’de Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda oynanacak mücadelede hakem Serkan Çınar düdük çalacak. Bu önemli maç Aspor'dan canlı yayınlanacak.

"FIRTINA YENİDEN ESİYOR"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fırtınanın yeniden estiğini söyledi. Ahmet Ağaoğlu, sosyal medya hesabından aralarında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneşin de yer aldığı bordo-mavili kulübün 1975-76 sezonuna ait kadrosunu paylaşarak, O ruh öldü sanma. Bak yeniden esiyor Fırtına dedi. Taraftarları ligin 15inci haftasında oynanacak Atiker Konyaspor maçına da davet eden Ağaoğlu, Biliyorum maç saati erken. Ceza nedeniyle kapalı tribünler var ama yine de Konyaspor maçında açık olan tribünleri dolduralım. Takımın sana her zamankinden fazla ihtiyacı var ifadelerini kullandı.

 

BAKMADAN GEÇME!