Simon Kjaer İstanbul'da! Fenerbahçe...

Güncelleme Tarihi:

Simon Kjaer İstanbulda Fenerbahçe...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2019 16:10

Birkaç gündür Simon Kjaer'in ismi Fenerbahçe ile anılıyordu. Simon Kjaer’in eşi Elina Gollert Kjaer’in Instagram'dan paylaştığı hikayeler ise iddiaları alevlendirdi.

Haberin Devamı

Kjaer Ailesi, İstanbul’da! Kjaer’in eşi Elina, uçaktan İstanbul'da olduğu görüntüleri paylaştı ve günaydın mesajı yolladı.

İspanya’nın Sevilla takımda forma giyen ve yaz transfer dönemi için adı Fenerbahçe ile anılan Simon Kjaer, tatil için rotasını Türkiye’ye çevirdi. Bugün öğle saatlerinde İstanbul’a inen Danimarkalı oyuncu, 2 yıl sarı-lacivertli takımda forma giymişti. 2017 yılının Temmuz ayında Sevilla’ya transfer olan 30 yaşındaki savunmacının İspanyol ekibiyle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Kjaer’in eşi Gollert Kjaer, sosyal medya hesabından İstanbul’u ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün fotoğrafını paylaşarak, “Tatil için güzel şehir” notunu yazdı. 

İSPANYOLLAR YAZMIŞTI

Marca gazetesi Sarı Lacivertliler'in 30 yaşındaki eski futbolcusu Simon Kjaer'i yeniden kadrosuna katma ihtimalinin güçlü olduğunu yazdı.

Haberin Devamı

Haberde Sarı Kanarya'nın 2017 yazında 12,5 milyon euroluk bonservis bedeliyle Sevilla'ya gönderdiği Danimarkalı savunmacının artık takımda düşünülmediği ifade edilirken sportif direktör Monchi'nin Diego Carlos'u transfer etmesi de Kjaer'in gözden düştüğü şeklinde yorumlandı. Geride kalan sezonda Endülüs ekibinde 37 maçta görev yapan tecrübeli oyuncunun güncel piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösteriliyor.

Simon Kjaer İstanbulda Fenerbahçe...

Simon Kjaer İstanbulda Fenerbahçe...

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!