Sezonu podyumda açtı

Güncelleme Tarihi:

Sezonu podyumda açtı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 16:53

Rüzgar sörfünün Türkiye’deki bir numarası Lena Aylin Erdil, dünyada da zirveye çıkmak için çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

PWA Dünya Turu’nun ilk ayağında Güney Kore’de yarışan Red Bull sporcusu Lena Aylin Erdil, ikincilik elde etti ve şampiyonaya iyi başladı.

2067 puanı hanesine yazdıran Lena, bir sonraki yarışına Japonya’nın Yokosuka şehrinde çıkacak. Başarılı sporcu, podyum zaferinin ardından ise “Destekleyen herkese çok teşekkürler. Çok mutluyum” dedi.

Türkiye’de rüzgar sörfüne öncülük eden sporcu Lena Aylin Erdil, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Kadınlar slalom kategorisinde 2017 Dünya Kupası sezonunun ilk ayağı olan Ulsan’daki yarışta kalitesini ispatlayan Lena, ikinci oldu ve sezonu 2067 puanla açtı. Yarış, her sezon olduğu gibi yine Lena ile Sarah-Quita Offringa arasında rekabete sahne oldu.  Milli sporcu, geçtiğimiz senenin aksine bu kez Offringa’ya geçilse de mücadelesiyle gelecek için umut verdi. Red Bull sporcusu Lena Aylin Erdil, 2014 ve 2016 yılında dünya ikincisi olurken 2015’te ise dünya üçüncülüğü elde etmişti. Bu sezon PWA Dünya Turu’nun ilk yarışı sonrası kadınlar slalom kategorisinde ikinciliğe yerleşen Erdil’in bir sonraki yarışı 11-16 Mayıs tarihleri arasında Japonya’nın Yokosuka kentinde olacak.

Haberin Devamı

Sezonu podyumda açtı

Yarışın ardından düşüncelerini dile getiren Lena Aylin Erdil, “İkinci olabildiğim için çok mutluyum. Uzaktan takip eden, destekleyen ve mesaj atan herkese çok teşekkürler, bunlar benim için çok değerli” dedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!