Seyircisiz Aslan komada! 4 gol, 1 kırmızı

Güncelleme Tarihi:

Seyircisiz Aslan komada 4 gol, 1 kırmızı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2017 17:42

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray kendi sahasında Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup oldu. TT Arena'da seyircisiz oynanan maçta konuk ekip Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren golleri, 25 ve 81. dakikalarda Andre Castro ile 63. dakikada Turgut Doğan Şahin kaydetti. Galatasaray'ın tek sayısı ise 90+1'de Sneijder'den geldi. Öte yandan 59. dakikada Tolga Ciğerci kırmızı kart gördü, Galatasaray 10 kişi kaldı. Öte yandan 59. dakikada Tolga Ciğerci ikinci sarıdan kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Bu sonucun ardından Galatasaray 52 puanda kalırken Kasımpaşa puanını 40'a yükseltti.

Haberin Devamı

Stat: Türk Telekom Arena 
Hakemler: Özgür Yankaya, Baki Tuncay Akkın, Hakan Yemişken 
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Ahmet Çalık, Hakan Balta, Carole (Dk. 70 Linnes), Selçuk İnan, Tolga Ciğerci, Yasin Öztekin (Dk. 79 Eren Derdiyok), Sneijder, Bruma (Dk. 18 Rodrigues), Podolski 
Kasımpaşa: Ramazan Köse, Popov, Veysel Sarı, Titi, Veigneau, Andre Castro, Abdullah Durak, Sadiku, Eduok (Dk. 85 Guanca), Pavelka (Dk. 84 Ahmet Ildız), Adem Büyük (Dk. 46 Turgut Doğan Şahin) 
Goller: Dk. 25 ve 81 Andre Castro, Dk. 63 Turgut Doğan Şahin (Kasımpaşa), Dk. 90+1 Sneijder (Galatasaray
Kırmızı kart: Dk. 59 Tolga Ciğerci (Galatasaray) 
Sarı kart: Dk. 90+2 Hakan Balta (Galatasaray) 

Seyircisiz Aslan komada 4 gol, 1 kırmızı

Haberin Devamı

MAÇIN GOL DAKİKALARI:
25. dakikada Kasımpaşa öne geçti. Soldan gelişen atakta havadan gelen topu ceza sahasında kontrol eden Adem Büyük, pasını ters tarafta bulunan Andre Castro'ya attı. Bu futbolcu, ceza alanının sağ çaprazından yerden yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı uzak taraftan ağlarla buluşturdu: 0-1.
63. dakikada Kasımpaşa 2-0 öne geçti. Sağdan gelişen konuk takım atağında Popov, çizgiye inmeden ortasını yaptı. Ön direkte uygun durumda topla buluşan Turgut Doğan Şahin, gelişine yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi.
81. dakikada Kasımpaşa 3. golü attı. Turgut Doğan Şahin'in pasıyla ceza sahasında kaleci Muslera ile karşı karşıya kalan Andre Castro, düzgün bir vuruşla topu filelere yolladı: 0-3
89. dakikada Guanca'nın ceza sahasına girmeden attığı şutta, meşin yuvarlak kaleci Muslera'da kaldı.
90+1. dakikada Galatasaray farkı 2'ye indirdi. Sneijder'in sol taraftan uzak mesafeden çektiği sert şutta, üst direğe de çarpan top ağlarla buluştu: 1-3

Seyircisiz Aslan komada 4 gol, 1 kırmızı

NOTLAR:

TUDOR'dan bir ilk...Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, geçen hafta Bursaspor karşısında 5-0 kazanan kadroyu bozmadı. Geldiği günden bu yana her hafta değişikliğe giden Hırvat çalıştırıcı ilk kez iki maç üst üste aynı 11 ve taktiksel dizilişle takımını sahaya sürdü.

SEMİH YEDEK
Kaya değil Balta! Bursaspor maçında adalesindeki ağrılar nedeniyle riske atılmayan Semih Kaya, dün yedek kulübesinde idi. Hafta içinde yapılan testlerden sonra takıma katılan tecrübeli stoper, Hakan Balta'nın başarılı performansı nedeniyle ilk 11'de yer alamadı.

Haberin Devamı

YEDEK KULÜBESİ MÜDAVİMLERİ
Igor Tudor’un gelişinden bu yana göze giremeyen futbolcular yedek kulübesine hapis oldu. Eren Derdiyok, Martin Linnes, Garry Rodrigues, Josue ve De Jong yine yedek kaldı. Eren, Rodrigues, Josue ve Linnes, 4-0 kaybedilen Başakşehir, De Jong, 1-0 kaybedilen Beşiktaş müsabakasında ilk 11’de forma giymişlerdi.

SİNAN YİNE 18’DE YOK
Galatasaray’da sezon sonunda Florya'ya veda etmeye hazırlanan Sinan Gümüş'ü, Tudor dün de kadroya almadı. Gurbetçi futbolcu Hırvat teknik adam tarafından tam 4 haftadır 18 kişilik kadroya alınmadı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Chedjou da kadroya alınmadı. Cavanda da Igor Tudor tarafından tercih edilmedi.

Haberin Devamı

Seyircisiz Aslan komada 4 gol, 1 kırmızı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!