Flaş sözler... 'Seyircimiz olsaydı, 10 puan farkla şampiyonduk!'

Güncelleme Tarihi:

Flaş sözler... Seyircimiz olsaydı, 10 puan farkla şampiyonduk
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 09:20

Advocaat, “Fenerbahçe büyük bir takım olduğu için buraya geldim. Ancak böyle bir takım evinde 8-10 bin kişiye oynamaz. Eğer sezon boyunca taraftarımız bizi yalnız bırakmasaydı, 10 puan farkla şampiyon olurduk” dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Dick Advocaat, Beşiktaş maçının ardından önemli açıklamalar yaptı. Bu sezon büyük maçlarda iyi bir iş çıkardıklarını yineleyen Advocaat, derbideki seyirci atmosferine dikkat çekerek, bu desteğin kendi seyircileri tarafından gösterilmediğini söyledi.

Hollandalı hoca, “Fenerbahçe büyük bir takım olduğu için buraya geldim. Evet, takım ve camia çok büyük. Ancak böyle bir takım evinde 8-10 bin kişiye karşı oynamaz. Büyük takım Beşiktaş deplasmanında olduğu gibi 40 bin kişiye oynar. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Eğer sezon boyunca taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasaydı, 10 puan farkla şampiyon olurduk” ifadelerini kullandı.

Her şeye rağmen ellerinden geleni şu ana kadar yaptıklarını belirten Advocaat, ligde kalan4 maçı da kazanmak istediklerini, Türkiye Kupası’nda da hedefin final olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

VERDİĞİM SÖZÜ TUTACAĞIM
Hollanda Milli Takımı’nın başına geçmesi artık an meselesi olan deneyimli çalıştırıcı, bu konuyla ilgili olarak da, “Daha önce verdiğim sözü tutacağım. Takımı sezon sonuna kadar çalıştırıp, daha sonra milli takımın başına gideceğim. Önümüzde çok önemli karşılaşmalar var. Şu ana kadar derbi kaybetmeden sezonu tamamlamayı başardık. Özellikle kupada Başakşehir’le oynayacağımız kupa rövanşında tribünlerin dolmasını umut ediyorum. Eğer bu itici güç yanımızda olursa, her şey olumlu anlamda çok daha farklı olur” yorumunu yaptı.

Bu arada Kanarya, bu sezon ligde iç sahada oynadığı maçlarda 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı.

YARIN İMZALIYOR
Hollanda’nın önde gelen gazetelerinden De Telegraph, flaş bir iddia ortaya attı. Gazetenin haberine göre Fenerbahçe’nin teknik direktörü Dick Advocaat, yarın Hollanda Milli Takımı ile sözleşme imzalayacak.

Tarafların birçok konuda ortak noktaya vardığı belirtilirken, Advocaat’ın ne zaman resmi olarak görevine başlayacağı ise kesinlik kazanmadı.(Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!