Ses kaydı basına sızdı! Obradoviç...

Güncelleme Tarihi:

Ses kaydı basına sızdı Obradoviç...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 15:40

Dimitris Giannakopoulos’un sahibi olduğu internet sitesi, Zeljko Obradovic’in 2012 yılında neden ayrıldığına dair bir ses kaydı yayınladı.

Haberin Devamı

Bugün sdna.gr‘nin canlı yayına katılan Zeljko Obradovic “2012’de yaşanan her şeyi açıkladım. Geri dönüp, daha çok şey söylemek için hiçbir neden yok. Panathinaikos’ta 13 yıllık dönemim boyunca başardığım her şeyden gurur duyuyorum” sözlerini kullanmıştı.

Ses kaydı basına sızdı Obradoviç...


Bugün akşam saatlerinde Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos’un sahibi olduğu “newsbomb.gr” sitesi, o dönemden bir ses kaydı yayınladı. Panathinaikos takım menajeri Manos Papadopoulos, asistan koç Dimitris Itoudis ve koç Zeljko Obradovic’in katıldığı toplantıda Obradovic, bütçenin 13 milyondan 15 milyona çıkarılmasını istediğini söylüyor. Bundan daha az bir bütçe ile taraftarın memnun olmayacağını ve oyuncuların ayrılacağını söylüyor ifade ediyor.

Haberin Devamı

Giannakopoulos, oyuncuların bütçelerinden söz ederek Calathes’e bu kadar parayı Avrupa’da verecek bir kulübün olmadığından bahsediyor. Ayrıca Zeljko Obradovic’e kalması için takım hissesinin %25’ini teklif ediyor fakat Zeljko Obradovic bunu reddediyor.

Zeljko Obradovic Avrupa’da oyuncu bulmanın zorluğuna dikkat çekerken Avrupa’daki oyuncuların kontratlarında yazan miktarların da fazla olduğunu kabul ediyor. Bütçenin sadece 2012 yılında değil, bir süredir düştüğünü söylüyor. 2 sene önce Jasikevicius ve Spanoulis’in gittiğini anlatıyor.

Newsbomb, Obradovic’in finansal sebeplerden dolayı ayrıldığını belirtiyor. Obradovic ise bunu defalarca reddetmişti. (Eurohoops.net)

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!