Servet Yardımcı: "UEFA ASSIST U17 Turnuvası ev sahipliği bizim için mutluluk ve onur" 

Güncelleme Tarihi:

Servet Yardımcı: UEFA ASSIST U17 Turnuvası ev sahipliği bizim için mutluluk ve onur
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2019 12:46

TFF Başkanvekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Türkiye'nin ev sahipliğinde 12 ülkenin katılımı ile Antalya'da devam eden UEFA ASSIST U17 Uluslararası Turnuvası'nı UEFA.com'a değerlendirdi.

Haberin Devamı

UEFA'nın futbolun dünyadaki gelişimini artırma çalışmalarının bir parçası olarak düzenlediği turnuva hakkında konuşan Servet Yardımcı, "Her yıl birinci sınıf futbol tesislerinde binlerce takıma ev sahipliği yapan Antalya'da bu kadar anlamlı bir turnuvaya ev sahipliği yapmak bizim için mutluluk ve onur" dedi.

Dünyadaki dayanışmayı artırmayı ve futbolun gelişmesini kolaylaştırmayı hedefleyen UEFA'nın ASSIST Programı ile ilgili Servet Yardımcı, şunları söyledi:

"UEFA ASSIST Programı sayesinde, üç konfederasyondan 12 takım, kendilerini rekabetçi bir turnuvada değerlendirme ve 2019 FIFA 17 Yaş Altı Dünya Kupası için hazırlık yapma fırsatına sahip olacak. Bu turnuvanın bir diğer değeri de farklı coğrafi bölgelerden gençleri bir araya getirmek ve onları yeni kültürlerle tanıştırmak. ASSIST girişimlerine öncülük ettiği ve konfederasyonlar arasında yeni bir yol açtığı için UEFA'ya teşekkür ediyorum."

BAKMADAN GEÇME!