Seramiksan’da bir imza daha!

Güncelleme Tarihi:

Seramiksan’da bir imza daha
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 17:10

Yeni sezon öncesi güçlü ve iddialı bir kadro oluşturmak isteyen Seramiksan orta oyuncu Ceyda Demirhan’la sözleşme yeniledi.

Haberin Devamı

Sultanlar Ligi’nde kalıcı olmayı başaran Seramiksan, yeni sezon öncesi transferlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Dış transferde Müge Örencik, iç transferde Meryem Boz, Sıla Çalışkan ile anlaşan Seramiksan, iki sezondur birlikte yol aldığı orta oyuncu Ceyda Demirhan ile sözleşme yeniledi. Seramiksan’ın Sultanlar Ligi’ne yükselmesinde ve kalıcı olmasında başarılı performanslarıyla katkı sağlayan 1992 doğumlu Ceyda Demirhan, başarılı kariyeriyle de göz dolduruyor.

Seramiksan Spor Kulübü Başkanı N. Bülent Erkul “Yeni sezona iddialı bir kadro oluşturmak için transfer görüşmelerimize hız kesmeden devam ediyoruz. İki sezondur takım kadrosunda yer alan Ceyda’nın yuvada kalmasından dolayı çok mutluyuz. Birlikte gerçekleştireceğimiz daha çok hedeflerimiz var.” dedi.

Haberin Devamı

Ceyda Demirhan ise “Seramiksan ailesinin bir parçası olmak benim için gurur verici. Bu sezon hedeflerimiz büyük. Takım arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapacağız. Güzel bir sezona imza atacağımıza yürekten inanıyorum.” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!