Şenol Güneş'ten şampiyonluk açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneşten şampiyonluk açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2018 22:47

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor ile 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Şenol Güneş, 1-0 öndeyken kendi basit hatalarından dolayı 2 gol yediklerini belirtirken, kaybedilen 2 puanın üzüntü verici olduğunu söyledi.

Tecrübeli teknik adam ilk olarak hatalara dikkat çekerken, ''Kazanmak için sahaya çıktık, kazanmak istiyorduk. Golü de bulduk. 1-0'da rahat giden bir maçı beklemediğimiz hatalardan iki tane gol yedik. İki oyuncunun topu ıskalaması, arkasından yediğimiz gol. Devreye 1-0 girebilseydik, çok daha farklı olabilirdi. Ama 2-1 mağlup duruma düşen bizdik. Bu da rakibin motivasyonunu arttırdı'' ifadelerini kullandı.

Güneş, kaybedilen 2 puanın üzüntü verici olduğunu söyledi ve ''İkinci yarıda ataklarımız vardı, etkili pozisyonlarımız vardı. Kaçan girdiğimiz pozisyonları ve yediğimiz basit golleri düşünürsek bu bizim için üzüntü verici oldu. Skoru daha önceden lehimize çevirmemiz gereken bir maçtı'' dedi.

Haberin Devamı

Şampiyonlukla ilgili de konuşan Şenol Güneş, ''Şampiyonlukla ilgili bir konuşmamız yok. Biz sadece maç olarak bakıyoruz. Beşiktaş'ın adı zaten şampiyonlukta geçer'' şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!