Şenol Güneş'te flaş gelişme! Sözleşme...

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneşte flaş gelişme Sözleşme...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2017 23:38

Takımı üst üste iki kez şampiyon yaparak tarih yazan Şenol Güneş ile yola devam etmek isteyen Fikret Orman, 3 yıllık yeni mukavele önerecek. Orman ve Güneş, dün poster çekimi yaptıkları Ümraniye’de bir ön görüşme de yaptı. Resmi görüşmeler ise Osmanlıspor maçından sonra yapılacak.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ, takımı üst üste iki sezon şampiyon yapan teknik direktör Şenol Güneş’e 3 yıllık yeni mukavele önerecek. Tecrübeli teknik adamın mevcut sözleşmesine göre karşılıklı rızaya göre 1 yıllık daha bir opsiyon var. Ancak, bu opsiyonun devreye girebilmesi için Güneş’in de “Devam ediyorum” demesi lazım. Siyah beyazlı yönetimse Güneş’in karşısına 1 yıllık opsiyonla değil 3 yıllık yeni mukaveleyle çıkacak. Tarafların Osmanlıspor maçından sonra resmen masaya oturması bekleniyor.

DÜZENİ BOZMAK İSTEİYOR
Dün poster çekimi için Ümraniye’ye giden Başkan Fikret Orman, “Şenol Hoca ile enerjimiz çok iyi tuttu. Ve nitekim bunun semeresini de iki yıl üst üste şampiyon olarak gördük. Başarılı düzeni bozmak istemiyoruz. Kendisiyle uzun yıllar daha devam etmek istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu. Orman, dün öğleden sonra Şenol Güneş ile de bir ön görüşme yaparak yola uzun vadeli devam etmek istediklerini söyledi. Güneş, Gaziantep’te şampiyonluğun ilan edilmesinden sonra yaptığı açıklamada Beşiktaş’ta kalıp kalmayacağı sorusuna “Benim için üç ihtimal var. Ya Beşiktaş ile devam edeceğim, ya başka kulübe gideceğim ya da antrenörlüğü bırakacağım” demişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!