Şenol Güneş'in son durumu ne oldu? İşte olaylı derbide yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneşin son durumu ne oldu İşte olaylı derbide yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2018 23:03

Şenol Güneş'in sağlık durumu oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından milyonlarca kişi tarafından merak edilmeye başlandı. Saha içinde yaşanan olayların ardından, başına yabancı cisim gelen Şenol Güneş yerde kaldı. Soyunma odasına giden Şenol Güneş takımını sahadan çekti ve soyunma odasında başına 5 dikiş atıldı. Hakemin verdiği kararla olaylı maç tatil edildi. İşte Şenol Güneş'in son durumu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Beşiktaş maçının 57'nci dakikasında kafasına isabet eden yabancı madde nedeniyle yere düşen deneyimli teknik adamın kafasına 5 dikiş atıldı. Güneş, maçın tatil edilmesinin ardından sedye ile ambulans bindirilerek hastaneye götürüldü.

Şenol Güneşin son durumu ne oldu İşte olaylı derbide yaşananlar

Kafasına darbe alan Şenol Güneş soyunma odasına doğru giderken bir kez daha Fenerbahçeli taraftarların tepkisine maruz kaldı ve tekrardan soyunma odası koridorunda başına darbe alarak ikinci yere yıkıldı.

Şenol Güneşin son durumu ne oldu İşte olaylı derbide yaşananlar

Haberin Devamı

Şenol Güneş'in kafasına aldığı darbenin ardından soyunma odasında sağlık ekipleri tarafından başına 5 tane dikiş atıldı. Şenol Güneş maçın tatil edilmesinin ardından stadyumdan ambulansla ayrılarak hastaneye kaldırıldı. 

Şenol Güneşin son durumu ne oldu İşte olaylı derbide yaşananlar

Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşmasının 57'nci dakikasında kafasına isabet eden bir yabancı madde ile yerde kalan Şenol Güneş, maçın oynandığı Ülker Stadyumu'ndan ambulansla ayrılarak Fulya'da bulunan özel bir hastaneye getirildi. Beşiktaşlı taraftarlar da teknik direktörleri Güneş'i desteklemek için hastane çevresinde toplandı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da deneyimli çalıştırıcının bulunduğu hastaneye gelerek Güneş'e destek oldu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in doktoru Yunus Aydın açıklamalarda bulundu;

Aydın, Güneş'in kafasında ufak bir yara olduğunu belirterek, "Arkadaşlaırmız ilk müdahaleyi yaptı ve dikiş attı. Beyinde önemli bir hasar yok, bir sarsıntı geçirmiş. Bu gece müşahede altında tutacağız. Hayati bir tehlike yok. Basit bir beyin sarsıntısı. Bir düşme var, kafasına gelen bir cisim var. Bunun yaptığı bir yara var. Dikiş atılmış. Basit bir kafa travması, emniyet olarak tutuyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Güneş'in muayenesinde bir problem olmadığını söyleyen Aydın,  "Çok minik sızmalar olur, baş ağrısı şikayeti olursa bakarız. Şenol hoca benim hastamdır, eskiden bir dostluğumuz var. Hayati bir tehlike yok. Muayenesinde bir problem yok, şuuru açık ve kendinde. Bu akşam tutuyoruz, yarın büyük bir ihtimalle göndereceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!