Şenol Güneş'in parmağı kırıldı

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneşin parmağı kırıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2018 20:49

Kulübede topalladığı gözlemlenen Şenol Güneş'in ayak parmağında kırık olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Gençlerbirliği maçında topallayarak yürümesi dikkat çekti. Deneyimli çalıştırıcının ayak parmağının kırıldığı öğrenildi.

LOVE YEDEK

Teknik direktör Şenol Güneş Gençlerbirliği karşısında rotasyona gitti. Fabricio, Adriano, Quraesma, Pepe ve Talisca gibi as oyuncuları dinlendiren Güneş forvet hattında Negredo'dan vazgeçmedi. Kalede Tolga Zengin'e şans veren tecrübeli teknik adam defans dörtlüsünü Gökhan Gönül, Medel, Vida ve Caner Erkin'den oluşturdu. Orta ikilide Necip ve Tolgay Arslan görev alırken hücumda Lens, Babel, Mustafa Pektemek ve Negredo yer aldı.

Siyah Beyazlıların yedek kulübesinde ise Fabricio,Quaresma,Adriano,Pepe,Oğuzhan,Fatih,Talisca,Vagner Love ve Utku yer aldı.

Beşiktaş'ın yeni transferi Vagner Love Gençlerbirliği karşısında kadroya alındı ve karşılaşmayı yedek kulübesinden takip etti. Takımla beraber ısınmak için sahaya çıkan Love'a Siyah Beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterirken Brezilyalı golcü taraftarları selamladı ve yumruk şov yaptı. Bir diğer yeni transfer Cyle Larin ise lisans işlemleri yetişmediği için müsabakayı tribünden izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!