Şenol Güneş: '3 puan almamız gerekiyordu'

Güncelleme Tarihi:

Şenol Güneş: 3 puan almamız gerekiyordu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2017 22:06

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Haberin Devamı

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları;

"Bugün oynadığımız oyun, düşündüğümüz oyundu. Oyun ve skor üstünlüğü bizdeydi. Gollerimiz attık. İlk yarıda taçta sadece hata yaptık, onda da golü yedik. Fakat, pozisyonlar çok üstündük. İkinci yarıda farkı artırdık, fakat skor açılınca oyundan düştük. Fakat, daha fazla pas yapmamız, gol atmamız, pozisyon bulmamız lazımdı. Herkes kafasına göre oynayınca sıkıntılar ortaya çıktı. 4-1'den ötürü böyle bir sıkıntı çıktı. 3 puanlık maçtı, alınması gerekiyordu. Taraftarın olağanüstü desteği var. 2 maçımız kaldı, onları kazanıp şampiyon olmak istiyoruz."

"Bazen tereddüt ediyorum. İçeri girince çağırıyorlar. Bekletmek istemiyorum. Bütünleşmek lazım. Futbolcularla da sinerji artmalı. İzleyenler de keyif almalı. Sezon başından beri bunu yapmaya çalışıyoruz. Son 2 maça kadar iyi işler yaptık bu yolda. Daha iyi olabilir miydi, olurdu.

Haberin Devamı

MAÇIN OYUNCUSU AÇIKLAMASI
Ben tüm oyunculara 'En iyi oyuncu' ödülünü veriyorum. Ben oyuncu ayırmıyorum. Quaresma iyi oynadı, çok koştu, istekliydi. Aboubakar iyiydi, Ozzie güzeldi. Ben kenardan gelenlerin de iyi oynamasını bekliyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!