Saski Baskonia Anadolu Efes maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Sıralama mücadelesi!

Güncelleme Tarihi:

Saski Baskonia Anadolu Efes maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda Sıralama mücadelesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2019 15:01

THY Avrupa Ligi'nde Play-Off'lara gitmeye hak kazanan Anadolu Efes, Saski Baskonia karşısında sıralama mücadelesi verecek. İlk üç sıranın yerini sabitlemesi üzerine Play-Off'lara 4. ya da 5. olarak katılma şansını Saski Baskonia basket maçı ile belirleyecek olan Anadolu Efes, en iyi beşlisi ile parkeye çıkacak. Peki, Saski Baskonia Anadolu Efes basket maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşma hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

THY Avrupa Ligi'nde Anadolu Efes, deplasmanda Saski Baskonia ile karşılaşacak. Bu karşılaşmayı kazanması halinde dördüncülüğü netleştirecek olan Anadolu Efes, kaybetmesi halinde sıralamasını yeniden belirleyecek. Peki, Saski Baskonia  Anadolu Efes maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, karşılaşma hakkında bazı bilgiler

SASKİ BASKONİA ANADOLU EFES MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

THY Avrupa Ligi'nde 29. Hafta mücadelesinde Saski Baskonia, Anadolu Efes'i konuk edecek. 29 Mart Cuma günü saat 22.30'da oynanacak olan karşılaşma Bein Sports HD 3 kanalından canlı izlenebilecek. 

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde normal sezonu 4. sırada bitirmeyi garantileyen Anadolu Efes, 29. hafta maçında bugün deplasmanda Baskonia'yla karşılaşacak.

İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrindeki Fernando Buesa Arena'da oynanacak karşılaşma TSİ 22.30'da başlayacak.

Aldığı 18 galibiyetle normal sezon 4. sırada bitirmeyi garantileyerek play-off'larda saha ve seyirci avantajını elde eden lacivert-beyazlılar, İspanya'da formalite maçına çıkacak.

Ligde 15 galibiyetle 6. sırada bulunan Baskonia ise, kazanması durumunda play-off'a kalma yolunda büyük bir avantaj sağlayacak.

AVRUPA'DA 650. MAÇ

Anadolu Efes, Avrupa arenasında 650. maçını İspanya deplasmanında oynayacak.

Bugüne dek oynadığı 649 maçta 358 galibiyet ve 291 yenilgi alan lacivert-beyazlılar, Baskonia'yla da daha önce 19 kez karşılaştı. Bu maçlarda rakibine galibiyet sayısında 10-9 üstünlük sağlayan Anadolu Efes, sezonun ilk yarısındaki maçı da 96-85 kazanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!