Samsunspor Başkanı Uyanık’tan olay sözler! Alayına cevap...

Güncelleme Tarihi:

Samsunspor Başkanı Uyanık’tan olay sözler Alayına cevap...
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2019 11:08

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Bayrampaşa galibiyetiyle gelen sevinç fotoğrafına değinerek, "Bu sezon rakip takımların 12-13 penaltı attığı yerde biz 2 penaltı kazandık. Dolayısıyla biz o maçı kazandığımız zaman alayına cevap vermiş gibi hissettik" dedi.

Haberin Devamı

TFF 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Yılport Samsunsporda Başkan İsmail Uyanık, rakiplerinin lobi faaliyetlerine, hakemlerin kendileri aleyhine verdikleri kararlara değinerek sitem dolu açıklamalarda bulundu. Son oynadıkları Bayrampaşa maçında rakip oyuncuların daha ilk dakikadan itibaren yerden kalmamasını ve hakemin de buna müsaade etmesine tepkisini dile getiren Başkan Uyanık, "Bizim ne bir kulisimiz var, ne bir belden aşağı oyunumuz var. Hiç kimseyle derdimiz yok. Hiçbir yerde başkalarını konuşmuyoruz. İnsanlar Sancaktepede maça giremiyorlar; Samsunspor nasıl girdi diye konuşma yapıyorlar. Bu kadar Samsunsporla uğraşmaya gerek yok. Herkes kendi işini yapsın diye düşünüyorum. Bu da bizim ne kadar başarıyı hak ettiğimizi gösteriyor diye konuştu.

Biran evvel bu liglerden çıkıp ait oldukları Süper Lig’e döneceklerini ifade eden Başkan İsmail Uyanık, "Biran evvel bu liglerden çıkacağız. Samsunu ziyarete geldiği halde sivil toplum kuruluş gecelerine katılıp, Samsunsporu bir kez ziyaret etmeyen spor bakanlarının da Samsunspor kulübüne tekrar eskisi gibi önem vermesini, itibar göstermesini bileğimizin hakkı ile sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!