'Şampiyonluk virajında, usta ellere ihtiyaç var'

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonluk virajında, usta ellere ihtiyaç var
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 08:12

İsmail Er, Beşiktaş-Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Siyah beyazlı takımda kalenin artık Tolga Zengin'in ellerine bıraklıması gerektiğini savundu... İşte, İsmail Er'in derbiyle ilgili yorumları ve siyah beyazlı takımla ilgili analizleri...

Haberin Devamı

Türk futbolunun efsanesi Beşiktaş’ın sembolü rahmetli Vedat Okyar “Sen Beşiktaşsın, hakemi de yeneceksin, vermedi bir daha atacaksın” demişti.
Dün 90 dakika boyunca siyah beyazlı ekip Fenerbahçe önünde baskılı oynadı ve en az 6 net gollük pozisyonu harcadı. Rakip 9 kişi ama yenilen golden Şenol Güneş çok dersler çıkarmalı.

TARAFTARLAR MUHTEŞEM
Beşiktaş taraftarları muhteşem. Vodafone Arena Stadı'nda 42 bin taraftar topluluğu nefeslerini tuttular. Maç bitiminde bayraklarını çıkartıp karnaval yaşamanın umutlarını taşıyorlardı. 90 dakika bitmek bilmeyen destekleri ile şampiyonluk şarkılarını dillerinden düşürmediler.

Şampiyonluk virajında, usta ellere ihtiyaç var


KÖTÜ PERFORMANSIN SİNYALLERİ
Hafta başında derbi maç ile ilgili olarak düşüncemi soranlara “Ülkemizde hiçbir takımın sistemi yok. Beşiktaş. Lyon, Adanaspor, Başakşehirspor karşısında ki, mücadelesinde kaleci Fabricio kötü sinyaller vermişti. İspanyol kaleciye tanınan kredi hiçbir oyuncuya tanınmadı. Geçen yıl şampiyonlukta önemli payı olan kaleci Tolga’nın hakkının yendiğini düşünüyorum. Kötüde ısrar etmenin anlamı yok.. Fabricio beraberliğin acı faturasını ödemeli ya da affettirmeli. Bence artık çok zor! Fabricio takımı her geçen gün yaptığı bireysel hatalar yüzünden uçuruma sürüklüyor. Tolga Zengin bir an önce kaleye hazırlanmalı" dedim.

Haberin Devamı

YÜREKLERİ İLE MÜCADELE ETTİLER
derbi maçında Beşiktaş kadrosundaki tüm oyuncular yürekleri ile mücadele ettiler. 90 dakika içerisinde tam 16 pozisyon oluşturarak rakip Fenerbahçe’ye nefes aldırmadılar. Fenerbahçe’nin maç boyunca tek atağı var. Emenike ile kaçan gol. Attıkları golde ise Fabricio’nun hatası çok büyük. Hatadan dönülebilir. Tolga’ya geri dönüş yolu açıldı. Geçen yıldan tecrübesi ve hırsı olduğuna inanıyorum.

BAŞKAN VE YÖNETİM STRESLİYDİ
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, Umut Güner, Hüseyin Mican, Ahmet Ürkmezgil, Hakan Özköse stresliydi. Ne konuşuyor ne de konuşturuyorlardı. 90 dakika bitiminde ise stres hala sürüyordu. Başkan Fikret Orman’ın diğer kulüp başkanlarının aksine soyunma odasına giderek “Yenseniz de yenilseniz de Vodafone Arena’yı dolduran taraftarlara ve TV’lerden izleyenlere müthiş maç izlettiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz” demesi şampiyonluk inancının göstergesiydi.

ŞAMPİYONLUK  İÇİN RAHATLAR
Bursaspor, Kasımpaşa, Gaziantepspor ve Osmanlıspor ile son dört maçını oynayacak Beşiktaş, şampiyonluk için zorlanmayacak. Çünkü takipçisi Başakşehirspor, Gençlerbirilği, Trabzonspor, Adanaspor ve Kayseri ile oynayacak. Taraftarlarına doğum sancısı çektiren Beşiktaş rakibine oranla yüzde 90 avantajlı. Siyah beyazlılar bayraklarını çıkartsınlar, şampiyonluk zor değil. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!