Şampiyonluk Ligi'nde yarı finale doğru

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonluk Liginde yarı finale doğru
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2018 11:20

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nde 9 haftalık lig aşamasının ardından, çeyrek final heyecanı da geride kaldı ve adını yarı finale yazdıran dört takım belli oldu.Ligi ilk iki sırada tamamlayan Royal Bandits ve Bahçeşehir SuperMassive direkt olarak yarı finale adlarını yazdırırken; HWA Gaming’i çekişmeli bir mücadele sonunda mağlup eden Dark Passage ve Bursaspor Esports’u kupanın dışına iten 1907 Fenerbahçe Espor, yarı finale çıkan diğer takımlar oldu.

Haberin Devamı

Vadi’de heyecan hız kesemeden devam ederken, Türkiye’nin ilk ve tek profesyonel espor ligi olan League of Legends Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nde yarı finale yükselen takımlar da belli oldu. Royal Bandits'in liderlik koltuğunda, Bahçeşehir SuperMassive’in ise hemen arkasında kapattığı lig aşamasının sonunda, iki takım doğrudan yarı final vizesini almayı başardı.

Diğer yarı finalistlerin belirlenmesi ise bu denli kolay olmadı. Dark Passage, şampiyonluk yaşadığı 2016 Yaz Mevsimi'nin ardından üç mevsimdir yarı final aşamasını göremiyordu. Geçen üç mevsimin ikisinde çeyrek finalde takılmış, birindeyse tamamen Mevsim Finalleri'nin dışında kalmıştı. 2018 Yaz Mevsimi, Dark Passage adına şeytanın bacağının kırıldığı bir dönem oldu. Çeyrek final mücadelesinde HWA GAMING arka arkaya aldığı skorlarla karşılaşmaya iyi başlasa da kuleleri bir bir düşüren taraf Dark Passage oldu.

Haberin Devamı

1907 Fenerbahçe Espor, yoluna devam etmeyi başaran diğer yarı finalist olma başarısını gösterdi.Çeyrek final karşılaşmasında Bursaspor Esports'u 3-1 mağlup eden sarı lacivertli ekip yarı final biletini cebine koydu. Yeşil sahaların tanıdık armalarını karşı karşıya getiren mücadele kapsamında takımlar, bu defa Sihirdar Vadisi'nde kozlarını paylaştı. 1907 Fenerbahçe Espor ve Bursaspor Esports, Vodafone Freeezone Şampiyonluk Ligi'nin çeyrek final aşamasında karşı karşıya geldi. 1907 Fenerbahçe Espor, dört maç süren seride rahat bir galibiyet elde ederek, yola devam eden taraf oldu.

En iyiler Eylül başında belli olacak

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi'nde, TBF sahnesine çıkacak takımlar, 1 Eylül ve 2 Eylül tarihlerinde oynanacak karşılaşmalar sonucunda belli olacak. İlk mücadele 1 Eylül Cumartesi günü 16.00’da Royal Bandits ve Dark Passage arasında oynanacak. Diğer finalisti ise 2 Eylül Pazar günü yine saat 16.00’da oynanacak Bahçeşehir SuperMassive ile 1907 Fenerbahçe Espor mücadelesinin ardından öğreneceğiz.

Maçlar Twitch üzerinden Canlı Yayınlanıyor

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde sezonun tüm karşılaşmaları League of Legends’ın Twitch (http://tr.twitch.tv/riotgamesturkish) kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Haberin Devamı

Şampiyonluk Liginde yarı finale doğru

BAKMADAN GEÇME!