Şampiyonlar Ligi’nde ilk yarı finalistler belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlar Ligi’nde ilk yarı finalistler belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2019 10:03

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona ve Ajax yarı finale çıkan ilk takımlar oldu.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında bugün iki karşılaşma oynandı. Deplasmanda Juventus ile karşılaşan Ajax, rakibini 2-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. İlk maç 1-1’lk eşitlikle sona ermişti.

Dengeli başlayan mücadelenin 28. dakikasında Miralem Pjanic’in asistinde topu ağlara gönderen yıldız isim Cristiano Ronaldo, takımını 1-0 öne geçirdi. Fakat Ajax’ın bu gole cevabı gecikmedi ve 34. dakikada Donny van de Beek ile skor 1-1’e geldi. İlk yarı bu skorla tamamlanırken, devreye hızlı başlayan ekip Ajax oldu. 67. dakikada Lasse Schöne’nin asistinde ağları sarsan Matthijs De Ligt, takımını öne geçiren golü kaydetti.

Mücadeleden 2-1 üstün ayrılan Ajax, Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi.

Messi attı Barcelona turladı

Evinde oynadığı maçta Manchester United’ı 3-0 ile geçen Barcelona, yarı finale yükseldi. Barcelona ilk maçı da 1-0 kazanmıştı.

Haberin Devamı

Camp Nou’da oynanan maçın gol perdesi açan yıldız oyuncu Messi oldu. 16. dakikada ceza sahası sağ çaprazdan sert vuran Messi takımını 1-0 öne geçirdi. 20. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Lionel Messi farkı 2 yaptı ve bu devrenin skorunu ilan etti. 2. yarıya golle başlayan gene İspanyol ekibi oldu. 61. dakikada ağları sarsan Philippe Coutinho farkı 3’e çıkardı ve mücadele Barcelona’nın 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!